Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Haltonin laboratorioiden sisäilmaratkaisut nyt myös Suomessa

Oy Halton Group Ltd.

Haltonin laboratorioiden sisäilmaratkaisut nyt myös Suomessa

Julkaistu: 05.10.2010 klo 20:43
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Laboratorioissa ilmankäsittely tulee tehdä kullekin tilatyypille asetettujen käyttö ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Vaatimukset eivät kuitenkaan aina välttämättä ota huomioon laboratoriossa työskentelevien ihmisten viihtyvyyttä ja työtehoa. Halton esittelee Finnbuild –messuilla laboratorioiden sisäilmaratkaisuperheen, joka on kehitetty käyttäjien tarpeen ja energiatehokkuus huomioiden.

”Halusimme tuoda Ranskan markkinoilla jo 30 vuotta tarjolla olleen tuoteperheen nyt myös Suomeen. Haltonin laboratoriojärjestelmien kolmas sukupolvi on kehitetty käyttäjiä kuunnellen ja energiatehokkuusnäkökulmaa painottaen. Haltonilla on kaksi kokonaisuutta: yksittäistä vetokaappia ohjaava Halton Laboset ja koko laboratorion sisäilmaa optimoiva Halton Envirolab,” kertoo Kim Hagström, Halton Health yksikön johtaja.

Tulo– ja poistoilmavirtoja sekä laboratorion lämpötilaa ja painesuhteita tulee ohjata jatkuvasti niin,  että asetusarvoissa pysytään. Poikkeamat vaikuttavat tiettyjen laboratoriotestien onnistumiseen ja mahdollistavat jopa epäpuhtauksien siirtymisen laboratorioiden välillä. Onnistunut järjestelmä varmistaa hyvän käyttäjien turvallisuuden ja hyvinvoinnin kontrolloimalla tilan ilmanliikettä, äänitasoa  ja ilmanlaatua.

Halton Laboset -järjestelmä ylläpitää vakionopeutta vetokaapin työskentelyaukossa riippumatta siitä mihin asentoon käyttäjä säätää luukun asennon. Näin varmistetaan, etteivät epäpuhtaudet siirry vetokaapista laboratoriotilaan. Halton Envirolab -järjestelmä huolehtii laboratorion sisäilmastosta kokonaisvaltaisesti. Se säätää tulo- ja poistoilmavirtoja, ylläpitää laboratorion valittua työskentelylämpötilaa ja painesuhteita, ja hälyttää, jos työskentely-ympäristö ei ole enää turvallinen.
Molempia järjestelmiä ohjataan käyttöpaneelin avulla tai etäohjauksella.

Halton Laboset -järjestelmä on esillä Finnbuild 2010 –messuilla Haltonin messuosastolla 6 A 21

Lisätietoja:

Kim Hagström
Puh.  040 523 2526
Sposti: kim.hagstrom@halton.com

**********************************************************************************************************

Halton Group
Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi 

Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium -palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään.  Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs