Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » Haltonilta tyylikäs tuoteperhe asuntoilmanvaihtoon

Oy Halton Group Ltd.

Haltonilta tyylikäs tuoteperhe asuntoilmanvaihtoon

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2011 klo 10:30
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Uutuutena Halton lanseeraa tyylikkään BOS-seinäventiilin. Uudenlainen ja moderni muotoilu takaa tyylikkään lopputuloksen asuintalojen ilmanvaihtoon.

BOS-seinäventtiilissä on kiinnitetty erityistä huomiota ulkonäköön. Vuoden 2010 nuoreksi muotoilijaksi valittu muotoilutoimisto aivan! haki modernia ulkonäköä, joka näyttäisi kuin seinään integroidulta kaiuttimelta.

Seinäventtiili soveltuu asuntojen, päiväkotien ja muiden julkisten rakennusten ilmanvaihtoon, jossa ilmanjako tapahtuu seinältä. BOS -seinäventtiilin ilmanjako on hallittua ja äänitasot alhaiset. Ilmamäärä on helppo säätää muuttamalla säätölevyn kokoa. Tuotteen asennettavuuteen on kiinnitetty myös erityistä huomiota. BOS –venttiiliä on kahta kokoa: liitäntäkooltaan joko 100 tai 125 mm.

BOS tuloilmaventtiiliä voidaan käyttää E7 vaatimuksen mukaisena savurajoittimena (kuristimena). Tuote täyttää ilmanvaihdon päätelaitteiden tyyppihyväksynnän mukaisen palokestävyyden (120 min.) asennettuna seinäpinnalle. Haltonin ULE, ULC ja URH täyttävät myös E7:n mukaiset savunrajoittimen vaatimukset. Venttiilien tuoteperheeseen kuuluvat myös saunaventtiilit tuloon ja poistoon. Haltonilta löytyy myös palorajoitinventtiili FDV, joka on E120 ja EI15 hyväksytty.

Lisätietoja:  
Pekka Vuorimaa

Tuotepäällikkö
Puh. 020 792 210
GSM. 0400 894 779
Sähköposti: pekka.vuorimaa@halton.com

Liitetiedostot

Halton Group Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2010 yhtiön liikevaihto oli 140 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium -palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs