Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Metalliteollisuus » FSP onnistuu, vaikka alan kasvutrendi ollut laskussa

FSP

FSP onnistuu, vaikka alan kasvutrendi ollut laskussa

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2015 klo 11:00
Julkaisija: FSP

Suomen suurimmalla pintakäsittelyalan yrityksellä FSP Finnish Steel Painting Oy:llä menee hyvin, vaikka toimiala on ollut alamäessä. FSP:n palveluksessa on yli 200 alan ammattilaista yli 30 toimipaikassa Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Puolassa ja se on yksi Euroopan johtavimmista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Yleinen laskukehitys alalla on ollut tänä vuonna 6 %, kun taas FSP:n kasvu kipusi 20 prosenttiin. Edellisenä vuonna yleinen lasku oli n. 10%, mutta FSP:n kasvu 10 %.

Syyt positiivisiin tuloksiin löytyvät ennakkoluulottomasta kehitystyöstä. "Muutokset eivät tapahdu itsestään", muistuttaa yrityksen konsulttina toiminut Maarika Maury Kissconsulting Oy:stä. FSP:n kehittämisprojektissa pureuduttiin perustuksiin: kirkastettiin strategia ja rakennettiin toteutussuunnitelma sen konkretisoimiseksi. Pääpainopisteeksi nostettiin ideakulttuurin ja myyntihenkisyyden vahvistaminen.

FSP:llä on halutuissa painopisteissä tapahtunut selkeää muutosta. Aloitteiden ja ideoiden määrä on räjähtänyt vahvaan kasvuun. Aikaisempi vertailutulos vuoden takaa oli 3 ideaa vuodessa ja nyt vuoden määrätietoisen työn jälkeen on saavutettu 400 aloitteen vuosivauhti. Ideat ovat poikineet konkreettista hyötyä niin asiakaspalveluun kuin kannattavampaan liiketoimintaankin. Myös asiakkaiden määrä ja tyytyväisyys on kasvanut rajusti systemaattisen kehitystyön avulla. Aikaisemmasta kolmen uuden asiakkaan tahdista on tähän mennessä tullut n. 140 uutta  asiakasta, kertoo FSP:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen. Näin FSPLLÄ on onnistuttu tilanteessa, missä ympäristön edellytykset eivät kehityssuunnasta kielineet.

Lisätietoja
:

Pentti Virtanen, toimitusjohtaja, FSP Finnish Steel Painting Oy, puh. 0400 811 674.

Maarika Maury, toimitusjohtaja, Kissconsulting Oy, puh. 050 590 0412

 

 

FSP Finnish Steel Painting Oy (FSP) tarjoaa teollisuuden pintakäsittely- ja engineering- sekä erilaisia lisäarvopalveluita, kuten osakokoonpano-, pakkaus- ja logistiikkapalveluja. Toimintatapana on FSP:llä fiksusti, sovitusti ja palvelualttiisti. www.fspcorp.com

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu valmennusyritys, joka toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä yritysvalmennuksia sekä johdon konsultointia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko valmennuksen ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs