Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Widespacen uusin innovaatio varmistaa, että kuluttajat näkevät mobiilimainoksen

Widespace

Widespacen uusin innovaatio varmistaa, että kuluttajat näkevät mobiilimainoksen

Tiedote.
Julkaistu: 09.07.2015 klo 17:51
Julkaisija: Widespace

Euroopan johtavan mobiilibrändimainonnan yrityksen Widespacen uusi BrandView-ratkaisu edistää yhtiön mobiilimainosten jo ennestään hyväksi todettua tehoa ja mitattavuutta. BrandView varmistaa, että käyttäjä näkee mobiilisivuston tai -sovelluksen mainoksen. Widespacen arvioiden mukaan 94 prosentilla BrandView-kampanjoista oli selvästi paremmat huomioarvot kuin muille vastaavilla kampanjoilla.

Näkyvyys (viewability) kertoo, näkikö ihminen mobiilimainoksen vai jäikö se käyttäjältä näkemättä. BrandView-teknologia tehostaa entisestään mobiilimainosten näkyvyyttä ja merkityksellisyyttä Widespacen laajassa mainosverkostossa niin sovellusten kuin mobiilisivustojen osalta.

”Mainosten näkyvyys on kuuma aihe, mutta se ei yksistään rakenna mielikuvaa brändistä. Olemme varmoja, että mobiilimainosten näkyvyyden ja merkityksellisyyden synergia on avain entistäkin tehokkaampaan brändimainontaan mobiilissa. BrandView on askel eteenpäin ja uskomme sen muuttavan perusteellisesti mobiilimainonnan toteuttamista ja mittaamista”, sanoo Widespacen toimitusjohtaja Patrik Fagerlund.

BrandView on kattavan tutkimus- ja kehitystyön tulos. BrandView:n kehittämiseksi Widespacen data- ja analytiikkatiimit analysoivat kuluttajien mobiilikäyttäytymistä, mobiilisivujen ja - sovellusten käyttöä sekä Widespacen mobiilimainontamuotojen ja -kampanjoiden tuloksia kartoittavien Brand Impact Survey -kyselytutkimuksien tuloksia.

Widespacen tutkimusten mukaan juuri mainosten näkyvyydellä ja optimoinnilla saavutetaan paras teho mobiilimainonnassa. Alustavien tulosten mukaan 94 prosentilla BrandView-kampanjoista oli selvästi paremmat huomioarvot kuin muille vastaavilla kampanjoilla.

“Mainoksen näkyvyys on tärkeä mittari. Jos mainosta ei nähdä, menee sen teho hukkaan. Tietämyksen puute ja epävarmuus mobiilimarkkinoinnista haittaavat sen kasvua, vaikka mobiilin tavoittavuus on korkea. BrandView kuitenkin tekee mobiilimainonnan hankinnan helpommaksi ja ennen kaikkea takaa entistä paremman näkyvyyden brändeille”, sanoo mediatoimisto Caratin Ruotsin digitaalisista palveluista vastaava johtaja Kristina Juhlin.

BrandView edistää mobiilimainonnan tuloksien mittaamista

Mobiililaitteiden parissa käytetty aika kasvaa voimakkaasti. Arvioiden mukaan jopa 70 prosenttia median parissa käytetyssä ajasta tehdään mobiililaitteilla seuraavan kolmen vuoden sisällä. Jotta panostukset mobiilimainostamiseen kasvavat suhteessa mobiilin parissa käytettävän ajan kanssa, tarvitaan BrandView:n kaltaisia uusia ratkaisuja, jotka varmistavat bränditurvallisuuden, läpinäkyvyyden ja mainosten näkyvyyden. BrandView on Widespacen ratkaisu tähän. BrandView:n ansiosta mainostajat maksavat sellaisista mainoksista, jonka kuluttaja on varmuudella nähnyt brändeille turvallisissa mainospaikoissa.

Widespace testaa heinäkuun 2015 aikana BrandView:ta valituilla markkinoilla. Teknologia otetaan laajemmin käyttöön eri markkinoilla vuoden 2015 aikana.

Katso video BrandView:sta: http://www.widespace.com/mobile_thoughts_lp/mobile-thoughts/

Lisätietoja:

Nikolai Pietiläinen, Head of Sales, Finland
Puh: +358 50 407 3965
nikolai.pietilainen@widespace.com

Tietoa Widespacesta
Widespace on Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti. Tarjoamme tehokkaita ja tuloksellisia mainosratkaisuja brändeille, mediayhtiöille ja muille julkaisualan yrityksille. Mahdollistamme tämän yhdistämällä käyttäjäkokemukseltaan sitouttavat mobiilimainosratkaisut sekä suosituimmat mobiilisivustot ja -sovellukset ainutlaatuiseen brändialgoritmiimme. Widespacen mobiilimainokset parantavat brändin tunnettuutta ja kuluttajien ostoaikeita. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa noin kaksi miljoonaa ja Euroopassa yli 100 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää. Widespace perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, ja yhtiö toimii nykyisin kymmenessä Euroopan maassa. Suomessa yhtiö on toiminut vuodesta 2012. www.widespace.com 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs