Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Widespacen Suomen myynnin vetäjäksi Nikolai Pietiläinen

Widespace

Widespacen Suomen myynnin vetäjäksi Nikolai Pietiläinen

Nimitys.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 12:39
Julkaisija: Widespace

Helsinki, 20.5.2015. Nikolai Pietiläinen aloitti huhtikuussa Euroopan johtavan mobiilibrändimainonnan yrityksen Widespacen myynnin vetäjänä Suomessa. Pietiläinen tuli Widespacen riveihin heinäkuussa 2014 Key Account Manageriksi. Widespace on jatkanut alkuvuonna vahvaa vauhtiaan Suomessa kasvaen mobiilimainosmarkkinoita nopeammin.

Head of Sales, Finland -tehtävässä Pietiläinen vastaa Widespacen Suomen myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Pietiläisellä on vahva tausta mediatoimialalla, etenkin myynnin ja brändimainonnan parista. Ennen Widespacea Pietiläinen toimi Sanomalla viisi vuotta erilaisissa myynnin kehitys- ja esimiestehtävissä. Pietiläisen nimityksen yhteydessä Suomen myyntiä aiemmin vetänyt Mikael Englund siirtyi vastaamaan Widespacen Pohjoismaiden myynnistä ja tässä positiossa aiemmin toiminut Toni Kaski siirtyi vetämään Widespacen globaalia myyntiä.

”Olen todella innoissani tästä haasteesta. Uskallan väittää, että Widespacella on maailman kehittynein teknologia ja tehokkaimmat ratkaisut mobiilibrändimainontaan. Meillä on myös erittäin osaava, motivoitunut ja energinen tiimi, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista mobiilimainontaa yhdessä mainostaja- ja julkaisijakumppaneidemme kanssa. Uskon vahvasti mobiilin aseman markkinointikanavana vankistuvan entisestään. Mobiilii on vahva brändimainonnan väline. Jatkuvasti kehittyvä teknologiamme tarjoaa yhä enemmän vaikuttavia keinoja tehokkaaseen brändimainontaan mobiilissa,” Nikolai Pietiläinen toteaa.

Widespace kasvaa Suomessa mobiilimainosmarkkinoita ripeämmin
IAB Finlandin tuoreiden tilastojen mukaan panostukset mobiilimainontaan kasvoivat kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 48,3 prosenttia vuoden takaisesta. Mobiili mainosvälineenä kasvaa selvästi nopeammin kuin muut digitaalisen mainonnan muodot.

”Vuoden 2015 alusta kasvumme Suomessa on ollut mobiilimainosmarkkinoita ripeämpää. Haemmekin aktiivisesti lisää osaavia mobiilimarkkinoinnin ammattilaisia riveihimme. Tämän vuoden aikana olemme tuoneet mainostajien saataville useita uusia mainosratkaisuja, uusimpana mobiilivideomainonnan ratkaisumme StreamView joka mahdollistaa uudenlaisen tarinankerronnan videon avulla suoraan sisällön parissa. Lisäksi olemme tuoneet tablet-mainontaan uusia näyttäviä mainosratkaisuja. Kaiken takana on kuitenkin ainutlaatuinen mobiilibrändimainontaan kehitetty teknologiamme, Brand Algorithm. Kyseessä on reaaliaikaisesti päivittyvä algoritmi, joka kohdentaa mainonnan brändimuuttujien mukaisesti sinne, missä se saa eniten huomiota ja vuorovaikutusta,” Pietiläinen summaa Suomen kasvun aineksia.

Lisätietoja:

Nikolai Pietiläinen, Head of Sales, Finland
Puh: +358 50 407 3965
nikolai.pietilainen@widespace.com

Liitetiedostot

Tietoa Widespacesta
Widespace on Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti. Tarjoamme tehokkaita ja tuloksellisia mainosratkaisuja brändeille, mediayhtiöille ja muille julkaisualan yrityksille. Mahdollistamme tämän yhdistämällä käyttäjäkokemukseltaan sitouttavat mobiilimainosratkaisut sekä suosituimmat mobiilisivustot ja -sovellukset ainutlaatuiseen brändialgoritmiimme. Widespacen mobiilimainokset parantavat brändin tunnettuutta ja kuluttajien ostoaikeita. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa noin kaksi miljoonaa ja Euroopassa yli 100 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää. Widespace perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, ja yhtiö toimii nykyisin kymmenessä Euroopan maassa. Suomessa yhtiö on toiminut vuodesta 2012.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs