Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Widespacelle TNS:n mainoskakkulapio suomalaisen mobiilimarkkinoinnin kehittämisestä

Widespace

Widespacelle TNS:n mainoskakkulapio suomalaisen mobiilimarkkinoinnin kehittämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 12:16
Julkaisija: Widespace

Mobiilimainosyhtiö Widespace palkittiin vuoden 2014 mainoskakkulapiolla torstaina 29.1.2015 TNS Gallupin järjestämässä Mainosvuosi 2014 -tilaisuudessa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun palkinto myönnetään digitaalisen mainonnan yritykselle.

Ruotsissa 2007 perustettu Widespace on toiminut Suomessa vuodesta 2012. Yhtiön mobiilimainosratkaisut tavoittavat viikoittain noin 2 miljoonaa suomalaista älypuhelinkäyttäjää. Widespace tarjoaa asiakkailleen yhtiön teknologiaan pohjautuvat mobiilimainosratkaisut Suomen laadukkaimmilla mobiilisivuilla ja -sovelluksissa sekä käyttäjädataan perustuvia kohdennettuja mainoskampanjoita tinkimättömällä palveluasenteella.

”Mobiilimarkkinoinnin osuus mediamainonnasta on kasvanut lyhyessä ajassa merkittävästi. Annamme mainoskakkulapion Widespacelle, koska yhtiö on osoittanut, että taloudellisestikin haastavina aikoina hyvällä tuotteella, myönteisellä asenteella ja start-up-henkisyydellä voidaan rakentaa menestyksekästä liiketoimintaa ja kehittää samalla suomalaista mobiilimainontaa”, kertoo TNS Gallupin yksikönjohtaja Marja Honkaniemi.

TNS:n mainoskakkulapio on jaettu vuosittain jo 1980-luvun puolivälistä lähtien. Palkinnon saaja on vaihdellut medioista mainostajiin ja media-alan liittoihin. Widespace on kuitenkin ensimmäinen palkinnon saanut digitaalisen mainonnan yritys.

”Kiitos palkinnosta kuuluu asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat uskoneet meihin ja lähteneet kanssamme luomaan uutta, elämyksellistä mobiilimainontaa. Työmme on kuitenkin vasta alussa – aiomme olla jatkossakin kehityksen etujoukoissa rakentamassa asiakkaillemme laadukkaita ja tuloksellisia mobiilimainosratkaisuja”, toteaa Widespacen Mikael Englund, Suomen Head of Sales.

Mobiilimainosmarkkina kovassa kasvussa Suomessa

TNS Gallupin mukaan investoinnit mobiilimainontaan lisääntyivät vuodesta 2013 vuoteen 2014 huimat 60 prosenttia. Mobiilista on tullut monipuolinen markkinointikanava monelle toimialalle – tällä hetkellä etenkin päivittäistavara- ja vähittäiskauppa ovat aktiivisia mobiilimainostajia. Mobiilimainontaa käytetään lisäämään erityisesti brändin tunnettuutta sekä ohjaamaan kuluttajat suoraan kivijalkaan.

”Markkinoinnin tulevaisuus on mobiilissa. Jopa 70 prosenttia suomalaista käyttää älypuhelinta. Mobiili on yksi harvoista medioista, joiden parissa vietetty aika kasvaa. Vaikka mobiilikäyttö kasvaa kovaa vauhtia, investoinnit mobiilimainontaan eivät vielä kasva samassa suhteessa. Uskommekin, että mobiilimainosmarkkinoiden kasvulle seuraavien vuosien aikana ei toistaiseksi näy rajoja”, Englund jatkaa. 

 

Lisätietoja:

Mikael Englund, Head of Sales, Finland
+358 40 099 77 83 tai +46 70 585 96 66
mikael.englund@widespace.com 

Tietoa Widespacesta

Widespace mahdollistaa ilmaisen digitaalisen sisällön mobiilikäyttäjille mobiilimainosratkaisuillaan. Ainutlaatuisen teknologiansa ja huippupalvelun ansiosta yritys tarjoaa tehokkaimpia mainosratkaisuja brändeille, jotka haluavat tavoittaa kohderyhmänsä. Widespace tavoittaa viikoittain 2 miljoonaa suomalaista Suomen suosituimmissa mobiilisivustoissa ja -sovelluksissa. Euroopan laajuisesti Widespace tavoittaa kuukausittain 102 miljoonaa uniikkia mobiilikäyttäjää. Tarjoamme mainostajille tehokkaasti kohdennettavia ja käyttäjäkokemukseltaan sitouttavia mobiilimainosratkaisuja. Mediayhtiöille ja muille julkaisualan yhteistyökumppaneillemme tarjoamme mahdollisuuden mobiilisivustojen ja -sovellusten kävijäliikenteen kaupallistamiseen. Widespace perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, ja yhtiö toimii nykyisin kymmenessä Euroopan maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs