Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Vuoden R-kauppias ja R-kioski palkittiin Ärräpäivillä

Vuoden R-kauppias ja R-kioski palkittiin Ärräpäivillä

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2014 klo 07:00
Julkaisija: R-kioski

Vuoden R-kauppias ja R-kioski palkittiin Ärräpäivillä

R-kioski palkitsi Lahdessa järjestetyillä Ärräpäivillä vuoden R-kauppiaana järveläläisen Eeva Huhtimon ja vuoden R-kioskina Imatran Rajapatsaan R-kioskin.

Ensimmäistä kertaa järjestetyillä Ärräpäivillä juhlittiin menestystä valitsemalla vuoden R-kauppias ja vuoden R-kioski. Tämä erikoispalkinto myönnetään kauppiaalle ja kioskiesimiehelle, joka parhaiten onnistuu kehittämään myyntiä ja tulosta, kampanjoiden erinomaisessa toimeenpanossa ja arvojen mukaisessa toiminnassa.

-        R-kioskissa uskomme siihen, että kilpailu antaa meille lisää energiaa ja motivaatiota tulla vielä paremmaksi. Yksi arvoistamme ”Kannustamme voittamisen kulttuuriin” pitää sisällään vahvan onnistumisen ja voittamisen tahdon, mutta samalla myös kyvyn iloita ja ihailla muiden menestystä, R-kioskin toimitusjohtaja Johannes Sangnes kertoo.

Vuoden R-kauppiaaksi valittiin Kärkölän kunnassa Järvelässä R-kioski yrittäjä Eeva Huhtimo. Kulunut vuosi 2013 oli Huhtimon ensimmäinen täysi toimintavuosi R-kauppiaana, mutta kioskin potentiaali sekä kertynyt ammattitaito on heti hyödynnetty täysin.

-       Huhtimo menestyy erinomaisesti kauppiaana niin taloudellisten kuin laadullistenkin mittareiden näkökulmasta. Hän kuuntelee asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla, mistä esimerkkinä toimii mm. uudet laajennetut aukioloajat, ketjunjohtaja Teemu Rissanen perustelee.

Vuoden parhaana R-kioskina palkittu Rajapatsaan R-kioski Imatralla sai tuomaristolta suitsutusta erinomaisesta asiakaspalvelusta ja hyvästä taloudellisesta kehityksestä. Palkinnon vastaanotti kioskiesimies Anna-Maija Sikiö.

-       Rajapatsaan R-kioskilla on ilo käydä, sillä se tunnetaan hymyilevästä henkilökunnastaan. Kioskia myös hoidetaan esimerkillisesti R-kioskin konseptia kunnioittaen, Rissanen kiittelee.

Kaksipäiväisille Ärräpäiville kokoontui yhteensä 850 R-kioskin kauppiasta, esimiestä, tukiorganisaation ja yhteistyökumppanien edustajaa.

-       Ärräpäivät ovat suurtapahtuma, jolla kannustamme arvojemme mukaisesti kauppiaitamme, esimiehiämme ja yhteistyökumppaneitamme ilon kautta tuloksiin, Rissanen sanoo.

 

Median yhteydenotot, haastattelut ja vierailut:

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150, karin.gummerus@r-kioski.fi

ketjunohjaus, Teemu Rissanen, R-kioski Oy, p. 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi

R-kioski Oy on kannattava, keskitetysti ohjattu myymäläketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman perustuotteita ja palveluja sekä viihdettä, jännitystä ja mielihyvää – nopeasti ja mukavasti, aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto 647 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kioski Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2012 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa 34 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs