Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Vuoden Eeva -juhla uudistui

A-lehdet Oy

Vuoden Eeva -juhla uudistui

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2015 klo 19:24
Julkaisija: A-lehdet Oy

Eeva-lehden järjestämä Vuoden Eeva -kilpailu on uudistunut. Kilpailu jakautui tänä vuonna kolmeen kategoriaan: Vuoden tähdeksi, Vuoden vaikuttajaksi ja Vuoden tulokkaaksi. Näin eri alojen näkyvät ja osaavat naiset ovat esillä tasavahvoina ja rintarinnan.

Vuoden tähdeksi Eevan lukijat valitsivat muusikko, dramaturgi Paula Vesalan. Los Angelesissa parhaillaan opiskeleva Vesala tuli suurelle yleisölle tunnetuksi etenkin Vain elämää -ohjelmassa, jossa hänen lahjakkuutensa ja muuntautumiskykynsä kosketti katselijoita.

Vuoden vaikuttajaksi valittiin Vallila Interiorin omistaja ja Uusi Lastenklinikka 2017 -hankkeen keulakuva Anne Berner. Hän onnistui taloustilanteesta huolimatta ylittämään 30 miljoonan euron keräystavoitteen. Bernerin mielestä suomalaiset ovat rakentaneet maataan talkoilla ja tämä työ muistetaan edelleen.

Vuoden tulokas on lukiolainen Anna Rukko, joka niin ikään on kerännyt varoja tulevalle lastensairaalalle. Anna sairasti lapsuudessaan syöpää, ja hän muistaa hyvin sairaalan karut olot. Anna on ansioitunut koruntekijänä. Hän on onnistunut myymään tekemiään koruja yli 50 000 eurolla. Se on yhden potilashuoneen hinta.

Vuoden Eevat valittiin nyt 39. kerran. Äänestyksen tarkoituksena on palkita naisia, jotka kuluneena vuonna ovat erityisesti ansioituneet ja olleet näin kannustavina esimerkkeinä. Valinnat julkistettiin maanantaina 9.3. Vuoden Eeva- juhlassa Suomen Kansallisoopperassa.

Eeva-lehteä kustantaa A-lehdet Oy.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs