Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Ville Nieminen vahvistaa studiotiimiä - KHL:n huippuottelu Jokerit - CSKA avoimessa katselussa koko Suomessa!

Viaplay

Ville Nieminen vahvistaa studiotiimiä - KHL:n huippuottelu Jokerit - CSKA avoimessa katselussa koko Suomessa!

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 12:38
Julkaisija: Viaplay

KHL-kauden avausviikolla Jokereiden vastus kovenee todenteolla viimeistään lauantaina kun Ilmalassa vierailee Alexander Radulovin tähdittämä Moskovan CSKA. KHL-kauden avauksen kunniaksi Viasat Sport ja Viaplay avaavat ottelun avoimeen katseluun koko Suomessa kaapeli-, laajakaista-tv, antenni-tv ja satelliittijakelussa. Viasat Sportin ja Viaplayn studiotiimiä täydentää lauantaina Ville Nieminen.

Viasat Sport -kanavapaketti avataan viikonloppuna myös kokonaisuudessaan avoimeen katseluun. Jokerit - CSKA ottelun pariin siirrytään lauantaina klo 15.30 alkaen Tämä tarkoittaa myös Viasatin muiden urheilulähetysten avointa katselua ja joukossa on niin golfin PGA Touria kuin myös moottoriurheilua. 

Viikonlopun suorien lähetysten kohokohdat Viasat Sport-kanavilla:

Perjantaina 28.8.

Klo 21.00 Viasat Golf -kanavalla PGA Tour: The Barclays 2. päivä.

Lauantaina 29.8.

Klo 15.30 Viasat Sport Finland & Viaplay: Suora Pelipäivä KHL -studio

Klo 16.00 Viasat Sport Finland & Viaplay: Jokerit - CSKA, selostus Antti Mäkinen

Klo 20.00 Viasat Sport Finland: Speedway GP, Gorzow

Klo 20.00 Viasat Golf: PGA Tour: The Barclays 3. päivä

 

Sunnuntaina 30.8.

Klo 03.00 Viasat Sport Finland: NFL Preseason-ottelu: San Diego - Seattle

Klo 16.55 Viasat Sport Finland: KHL LIVE: Dinamo Minsk - Dinamo Riga, selostus Tero Kainulainen

Klo 20.00 Viasat Golf: PGA Tour: The Barclays päätöspäivä.

 

NÄIN KATSOT LÄHETYKSET

Viaplay-palvelussa Jokerit - CSKA -ottelu vaatii rekisteröitymisen, mutta KHL-ottelu on katsottavissa ilman maksullisen paketin tilaamista. Viaplayn tilaus onnistuu osoitteessa www.viaplay.fi

Kaapeliverkossa Viasat Sport -kanavapaketti aukeaa katsottavissa operaattorista riippuen perjantai-aamun 28.8. aikana. Lisälaitteita ei katseluun tarvita.

Sonera Viihde ja Elisa Viihde -palveluissa kanavat aukeavat katsottavaksi niin ikään perjantaiaamun aikana.

Antenniverkossa katseluun tarvitaan Antenna HD Ready -vastaanottimet. Antenniverkon operaattorina toimii DNA.

Tarkemmat ohjeet lähetysten katsomiseen ja operaattorikohtaiset kanavapaikat löytyy osoitteesta www.viasat.fi/avoinkatselu.

 

Lisätietoja 

Johannes Leppänen 

p. +358 40 162 1761

Toimitusjohtaja, Viasat Finland & Baltics

 

 

 

Lisätietoja:

 

Johannes Leppänen

Toimitusjohtaja, Viasat Finland

Puh. +358 40 162 1761

johannes.leppanen@viasat.fi

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs