Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Ville Kormilainen Tekiriin

Tekir Oy

Ville Kormilainen Tekiriin

Tiedote.
Julkaistu: 27.07.2015 klo 12:00
Julkaisija: Tekir Oy

Tiedote

Vapaa julkaistavaksi 27.7. klo 12.00

 

Ville Kormilainen Tekiriin

  

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Ville Kormilaisen 13.7.2015 alkaen. Kormilainen on toiminut aiemmin mm. päätoimittajana Otavamediassa sekä markkinointijohtajana Universal Music Finlandissa. Hän siirtyy Tekiriin toimittuaan viimeiset kaksi vuotta yrittäjänä sosiaalisen median ja markkinointiviestinnän parissa.

 

”Villellä on jo taustallaan monipuolinen ura journalistina sekä erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Taustansa ansiosta hän lisää Tekirin ymmärrystä ja osaamista mediasta sekä tuo meille uudenlaista ajattelua markkinointiviestintään ja sisällöntuotantoon. Villen nimityksen myötä vahvistamme meille tärkeitä osa-alueita ja luomme samalla edellytyksiä uudenlaiselle kasvulle”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi nimitystä.

 

”Tekirin ilmapiiri ja asenne vakuuttivat heti, ja on mielettömän hienoa päästä mukaan tähän tiimiin. Uskon, että pystyn tarjoamaan uudenlaista näkökulmaa Tekirille ja samalla oppimaan itsekin uutta”, Ville Kormilainen kommentoi. Kormilainen jatkaa Tekirin ohella myös osittain omaa yritystoimintaansa.

 

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli lähes 1,6 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 22 työntekijää.

 

Lisätietoja:

 

Mikko Hämeenniemi

toimitusjohtaja

Tekir Oy

044 2921 803

 

Ville Kormilainen

viestintäkonsultti

Tekir Oy

040 7430003

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs