Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Ville Klinga isännöi Viasatin ja Viaplayn urheilukauden studioita - Mika "Hirvi" Kottila Pasi Rautiaisen rinnalle!

Viaplay

Ville Klinga isännöi Viasatin ja Viaplayn urheilukauden studioita - Mika "Hirvi" Kottila Pasi Rautiaisen rinnalle!

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2015 klo 15:58
Julkaisija: Viaplay

Kaikkien aikojen urheilukausi käynnistyy elokuussa. Viasatin ja Viaplayn kautta nähdään suorana muun muassa jokainen UEFA Champions League -ottelu ja kauden kaikki NHL-ottelut, joista yli 80 parhaaseen katseluaikaan. Urheilufanit pääsevät herkuttelemaan lisäksi jokaisella Jokereiden KHL-ottelulla, NFL:llä, Koripalloilun EM-kisoilla ja Saksan sekä Englannin Cup-otteluilla. Ville Klingan isännöimiä pelipäivien studioita tähdittävät huippunimet Pasi Rautiainen, Jukka Jalonen, Mika Kottila ja Antti-Jussi Niemi.

Kaikkien aikojen urheilukausi starttaa tiistaina 11.8. vuoden 2015 UEFA Super Cupilla, jossa kohtaavat viime kauden UEFA Champions Leaguen ja UEFA Europa Leaguen voittajat FC Barcelona sekä Sevilla FC.  Mestarien liigan lähetykset alkavat jo Playoff-kierroksilla 18.–26.8. Viaplay näyttää jokaisen ottelun suorana ja Viasatin kanavilta tarjoillaan 2 – 4 ottelua jokaisena pelipäivänä suomeksi selostettuna!

Jokainen Mestarien liigan pelipäivä alkaa peräti tunnin mittaisella ennakkostudiolla, jossa huippuasiantuntijat Pasi Rautiainen ja Mika Kottila puivat päivän otteluita studioisäntä Ville Klingan johdolla. Pelipäivinä kenttätapahtumien selostuksesta vastaavat Viasatin ja Viaplayn jalkapalloselostajat Ville Kuusinen ja Mikko Innanen.

NHL:ää parhaaseen katseluaikaan ja jokainen Jokereiden KHL-ottelu

Viasatin ja Viaplayn jääkiekkokausi lyödään toden teolla käyntiin viime kauden KHL-finalistien Pietarin SKA:n ja Moskovan TsSKA:n kohtaamisella 24.8. Viasat Sport esittää kauden aikana jokaisen Jokereiden ottelun, joista ensimmäinen nähdään 25.8., kun Hartwall Arenalle saapuu Severstal Tsherepovets. Jokaista Jokereiden kotiottelua edeltää Jukka Jalosen ja Antti-Jussi Niemen tähdittämä puolen tunnin ennakkostudio, jota isännöi Ville Klinga. Kokonaisuudessa KHL:ää nähdään 4–6 ottelua viikossa.

Lokakuussa käynnistyvä NHL-kausi otetaan vastaan Suomessa ennenkokemattomalla tavalla. Sen lisäksi, että Viasat ja Viaplay välittävät kaikki kauden ottelut, maailman parasta jääkiekkoa tarjoillaan Suomen kotisohville parhaaseen katseluaikaan. NHL Primetimessa lauantaina ja sunnuntaina lähes joka viikonloppu nähdään Pohjois-Amerikan jääkiekkoilun kermaa suorana yli 80 ottelun verran. KHL- ja NHL-kaukaloiden tapahtumia säestävät selostajat Antti Mäkinen ja Tero Kainulainen.

Susijengin ulvontaa ja Cup-taikaa

Mestarien liigan, NHL:n ja KHL:n lisäksi Viasatin kanavilla ja Viaplayssa nähdään vahva kattaus Kroatiassa, Ranskassa, Saksassa ja Latviassa järjestettävistä koripalloilun EM-kisoista. Susijengin mukaan päästään aina Ranskaa vastaan 5.9. käytävästä avausottelusta asti. Katsojia hemmotellaan myös muilla EM-turnauksen huippuotteluilla. Amerikkalaisen jalkapalloilun suurin ja kaunein, NFL, on vahvasti edustettuna 4–6 viikoittaisella ottelulla ja tällä kaudella uudella, sunnuntaisin näkyvällä NFL RedZonella, joka vyöryttää NFL-pelipäivän jännittävimmät tapahtumat katsojan ruudulle. Viasatin kanavilla ja Viaplayssa päästään myös osaksi jalkapalloilun Cup-taikaa Saksan Cupin ja Englannin FA Cupin sekä Capital One Cupin kautta, joita seurataan kattavasti alkukierrosten jälkeen.

 

Lisätietoja:

 

Johannes Leppänen

Toimitusjohtaja, Viasat Finland

Puh. +358 40 162 1761

johannes.leppanen@viasat.fi

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs