Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Viestintäviraston katsauksessa kartoitetaan toimialan tulevaisuutta

Viestintävirasto

Viestintäviraston katsauksessa kartoitetaan toimialan tulevaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 12:33
Julkaisija: Viestintävirasto

Viestintävirasto on julkaissut toimintaympäristökatsauksen, joka valottaa viraston toimialan eli sähköisen viestinnän ja sähköisen joukkoviestinnän markkinoiden sekä postimarkkinoiden lähitulevaisuuden näkymiä.

Katsauksessa käydään läpi toimialan kehityksen kannalta olennaisiksi havaittuja ilmiöitä, joiden pohjalta on muodostettu Viestintäviraston toimintaympäristön tulevaisuuden kannalta vaikuttavimpia trendejä. Koko toimialan läpileikkaava megatrendi on digitalisaatio, joka vaikuttaa kaikkiin toimialan kehittymisen kannalta keskeisiin ilmiöihin.

Katsauksen kokoamisessa on hyödynnetty Viestintäviraston sisäisen työn ohella toimialalle tehtyä julkista toimintaympäristökyselyä, jonka kautta toimialan edustajat ovat päässeet tuomaan esille näkemyksiään alan kehittymisestä.

Katsaus on luettavissa kokonaisuudessaan Tilastot ja tutkimukset -osiossa.

Katsaus pdf-muodossa.

Lisätietoja:

Päällikkö Joonas Orkola, p. 0295 390 493

Viestintävirasto varmistaa kaikille suomalaisille toimivat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäpalvelut. Huolehdimme siitä, että puhelin- ja internetyhteydet toimivat, televisio näkyy, radio kuuluu ja posti kulkee kaikkialla Suomessa. www.viestintävirasto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs