Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Viasat aloittaa NHL-studiolähetykset – Niinimaa, Nieminen ja Timonen ruudussa

Viasat

Viasat aloittaa NHL-studiolähetykset – Niinimaa, Nieminen ja Timonen ruudussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: Viasat

Uusi Viasat NHL Studio saa ensi-iltansa isänpäivän aattona. Tällä kaudella studiolähetysten asiantuntijoina nähdään mm. Janne Niinimaa, Ville Nieminen ja Kimmo Timonen.

Antti Mäkisen isännöimät studiolähetykset täyttävät pitkään tyhjänä olleen paikan suomalaisessa jääkiekkotarjonnassa. NHL-lätkä on ollut Suomessa jo pitkään tarkasti seurattua, mutta vasta nyt aika oli kypsä studiotuotannon aloittamiselle.

”NHL-studion tekeminen on meidän velvollisuus, mutta myös etuoikeus NHL-oikeuksien haltijana Suomessa. Halusimme mukaan ihmisiä, joilla on kokemusta ja sisäpiiriymmärrystä NHL:stä, mutta jotka ovat myös valmiita heittämään persoonansa likoon. Ilman tiukkoja näkemyksiä ja intohimoa lajia kohtaan studiota ei kannata tehdä”, Mäkinen avaa odotuksiaan.

Niinimaan Jannen kanssa aloitetaan isänpäivän aattona. Kaverilla on todella arvostettava 800 ottelun kokemus NHL:stä ja palava halu takaisin tositoimiin - tällä kertaa asiantuntijana. Jannelle onkin luvassa rooli sekä studiossa että selostuskopissa. Ensi-illassa erikoisvieraana nähdään myös Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen. Asiantuntemusta ja tunteen paloa ei siis tule puuttumaan", Mäkinen hehkuttaa.

"Kime hyppää mukaan finaaleissa. Mies voitti Stanley Cupin uransa viimeisellä kaudella, on etuoikeus olla jakamassa mestarin fiiliksiä finaalisarjassa", Mäkinen summaa.

Kirsikkana kakussa tulevissa studiolähetyksissä on NHL-videotaitelija Janne Makkosen leikkaamat välähdykset huippuhetkistä. Makkosen tunteisiin vetoavaa tyyliä fanitetaan koko NHL-maailmassa.

”Kyselemme jatkuvasti katsojiltamme miten voisimme parantaa palveluamme ja NHL-studio on ollut yksi yleisimmistä toiveista”, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen kertoo. ”NHL tavoittelee aktiivisesti uusia yleisöjä ja tällä kaudella näemme Suomessa ennätysmäärän matseja parhaaseen katseluaikaan. Tämä oli täydellinen hetki aloittaa kauan toivotut studiot ja tuoda NHL aidosti lähelle suomalaisia”, hän jatkaa.

Studiot ovat nähtävissä Viasat Sport Finland -kanavalla ja Viaplayssa. Lähetykset alkavat tulevana viikonloppuna lauantaina klo 19:30 ja sunnuntaina klo 21:30. Isänpäivän NHL Studiossa esitellään myös lähtöasetelmat ensi syksyn World Cup of Hockey 2016 –turnaukseen.

Isänpäivän kunniaksi Viasatin urheilukanavat avataan ilmaiskatseluun koko viikonlopun ajaksi. Tarkemmat tiedot saatavuudesta ja ohjelmatiedoista löytyvät osoitteesta viasat.fi.

 

Liitetiedostot

Lisätietoja:

 

Johannes Leppänen, Toimitusjohtaja, Viasat Finland, johannes.leppanen@viasat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs