Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Verkkokauppa Finnish Design Shop lanseeraa uuden FDS Award -muotoilukilpailun

A-lehdet Oy

Verkkokauppa Finnish Design Shop lanseeraa uuden FDS Award -muotoilukilpailun

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 09:28
Julkaisija: A-lehdet Oy

FDS Award on kaikille avoin muotoilukilpailu, jossa tehtävänä on suunnitella verkkokauppamyyntiin hyvin sopiva kodin tuote. Kilpailussa jaettavien palkintojen arvo on yhteensä 10 000 euroa.

 

Kilpailun järjestäjä Finnish Design Shop haluaa kannustaa uusien ideoiden kaupallistamista sekä tasoittaa tuotteen tietä ideasta kaupan hyllylle.

 

”Suomessa on paljon lahjakkaita suunnittelijoita, mutta tie tuotteen saamiseksi valmistukseen on kivinen. Haluamme palkinnolla kannustaa etenkin uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita tulevaisuuden menestystuotteiden synnyttämiseen”, kertoo Finnish Design Shopin toimitusjohtaja Teemu Kiiski.

FDS Award -kilpailuun voivat osallistua niin muotoilijat, alan opiskelijat kuin muutkin intohimoisesti tuotemuotoiluun suhtautuvat joko yksin tai työryhmässä. Finnish Design Shop pyrkii laajan kontaktiverkostonsa avulla auttamaan kilpailun voittajia löytämään tuotteelleen valmistajan.

”Vaikka emme itse toimi valmistajana, meillä on yli sata tavarantoimittajaa, jotka etsivät koko ajan uusia tuotteita valikoimiinsa”, Kiiski sanoo.

Kilpailun voittajat valitsee palkintoraati, johon kuuluvat Ilkka Suppanen (Studio Suppanen, FI), Joanna Laajisto (Joanna Laajisto Creative Studio, FI), Torbjørn Anderssen ja Espen Voll (Anderssen & Voll, NO), Teemu Suviala (Wolff Olins, USA/FI) ja Teemu Kiiski (Finnish Design Shop, FI).

Osallistumisaika on 3.9.2015–31.1.2016 ja voittajat julkistetaan 1.3.2016.

Kilpailun säännöt ja ohjelman voi lukea osoitteesta www.finnishdesignshop.fi/fdsaward

 

  

Lisätiedot: toimitusjohtaja Teemu Kiiski, 050 593 4973

 

Kuvat ja kilpailun tunnus:

Dropbox-kansio: http://bit.ly/1hGco5f

 

 

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu suomalaisen ja skandinaavisen designin verkkokauppa, joka myy tuotteita Suomen lisäksi EU-maihin, Norjaan, Sveitsiin ja Yhdysvaltoihin. Finnish Design Shop julkaisee myös omaa Design Stories -lehteä.A-lehdet Oy ja yhtiön perustaja Teemu Kiiski ovat Finnish Design Shopin suurimmat omistajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs