Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Varataanko Rantanen ensimmäisellä kierroksella? - Viasat Sport ja Viaplay näyttävät NHL:n varaustilaisuuden

Viaplay

Varataanko Rantanen ensimmäisellä kierroksella? - Viasat Sport ja Viaplay näyttävät NHL:n varaustilaisuuden

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Viaplay

Viasat Sport ja Viaplay esittävät tulevana viikonloppuna järjestettävän vuotuisen NHL:n varaustilaisuuden kokonaisuudessaan. Lähetykset alkavat perjantain ja lauantain välisenä yönä klo 02.00 suorana Viasat Sport Finland -kanavalla sekä Viaplay-palvelussa. Suomalaisten suurimmat varaustoivot kohdistuvat TPS:n Mikko Rantaseen, JYP:in Julius Nättiseen, Ilveksen Roope Hintziin sekä Oulun Kärppien Liiga-mestaruuden ratkaisseeseen Sebastian Ahoon. 

 

 

NHL:n varaustilaisuuden avaa tänä vuonna arvonnan voittanut Edmonton Oilers ja öljymiesten ennakoidaan liittävän aikaisilla varausvuoroilla rakennettuun joukkueeseensa kiekkomaailman povaaman seuraavan supertähden, Kanadan Connor McDavidin. Jatkovuoroilla spekulaatiot ja pelaajakaupat nousevat mukaan tapahtuman keskipisteeseen ja suomalaisten kotisohvilla jännitetään muun muassa, osuuko Columbus Blue Jacketsin GM:n Jarmo Kekäläisen ensimmäinen varaus suomalaiseen?

"Hieno mahdollisuus tuoda nyt ensimmäistä kertaa NHL Draft kanavillemme. Vasta todistimme mahtavan finaalikevään sekä NHL-finaalien että Kimmo Timosen uran päätöshetkien parissa ja jo nyt olemme seuraamassa uusien suomalaisten NHL-tähtien ensimmäisiä askelia taalajäille. Uusi Viasat Sport Finland -kanavamme voi sitten parinkymmenen vuoden päästä Mikko Rantasen nostellessa Stanley Cupia kelata näitä nauhoja moneen kertaan uudestaan suomalaisille", hehkuttaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen. 

NHL:n varaustilaisuuden suorat lähetykset Viasat Sport Finland-kanavalla ja Viaplayssa viikonloppuna:

lauantaina 27.6. klo 02.00 1. varauskierros

lauantaina 27.6. klo 17.00 ja klo 23.00 Varauskierrokset 2-7

Lisätietoja:

Antti Nikkanen, Consumer Offering Manager, Viasat Finland, +358 40 722 8309

www.viasat.fi

Erika Miramo, Country Manager, Viaplay, +358 40 548 5777

www.viaplay.fi 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs