Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Vanhanen bluesin ytimessä

Vanhanen bluesin ytimessä

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2011 klo 10:37
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Matti Vanhanen aloittaa marraskuussa pidettävän Jämibluesin ohjelman teemalla ”Yrittäjyys 2012”. Teema on ajankohtainen ja pureutuu muun muassa näkökulmiin, miten uusi hallitusohjelma vaikuttaa yritystoimintaan ja yrittäjyyteen.

Toista kertaa järjestettävä Jämiblues on yrittäjille, yrityksille ja julkiselle sektorille suunnattu verkostoitumis- ja illanviettotapahtuma. Viime vuonna Jämiblues-tapahtumaan osallistui kolmesataa elinkeinoelämän edustajaa. Tänä vuonna järjestäjät odottavaa vastaavaa väkimäärää.

– Tapahtuma tarjoaa yrityksille tilaisuuden tavata tärkeitä sidosryhmiä rennolla blueshenkisellä illalla sekä luoda uusia ja vahvistaa vanhoja asiakas- ja yhteistyökontakteja. Osa yrityksistä palkitsee omaa henkilökuntaansa ja asiakkaitaan tarjoamalla illan sekä myös päiväohjelmaa Jämillä, sanoo Ilmari Mattila kehittämispäällikkö Jämiltä.

Nimensä mukaisesti tapahtuma tarjoaa myös bluesia. Musiikista vastaavat maailmanlaajuisesti arvostettu blues-kitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen yhtyeineen sekä taidokasta soittamista ja kunnon vanhanajan rock -meininkiä edustava, kolmen solistin Black Passat Blues -yhtye.

Jämiblues raikaa Jämi Areenalla Jämijärvellä torstaina 10. marraskuuta klo 19. Ilta päättyy yritysystävällisesti kello 23. Tapahtuman järjestäjänä on Jämin Yritysforum. Yritysforum on varannut pienen erän lippuja myös bluesin ystäville.

Lisätietoja: Ilmari Mattila, 044 577 2726

Lisätietoja: www.jamikeskus.fi/jamiblues

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs