Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Vahva draamasarja Breaking Bad alkaa Nelosella 1. tammikuuta

Vahva draamasarja Breaking Bad alkaa Nelosella 1. tammikuuta

Julkaistu: 03.12.2008 klo 13:57
Julkaisija:

Nelosella alkaa 1. tammikuuta vahvasti käsikirjoitettu ja hienosti näytelty sarja Breaking Bad, joka kertoo erikoisen tarinan kuolemansairaasta kemianopettajasta. Pääroolia näyttelevä Bryan Cranston sai syksyllä Emmy-palkinnon roolityöstään.

Nelosella alkaa 1. tammikuuta vahvasti käsikirjoitettu ja hienosti näytelty sarja Breaking Bad, joka kertoo erikoisen tarinan kuolemansairaasta kemianopettajasta. Pääroolia näyttelevä Bryan Cranston sai syksyllä Emmy-palkinnon roolityöstään.

Breaking Bad kertoo Walter Whitesta, yksioikoiseen ja hieman ankeaan elämään juuttunesta lahjakkaasta kemististä. Walter on ajautunut kemianopettajaksi, ja elättääkseen perheensä hänen on pakko hankkia lisätienestejä autopesulassa. Kaikki mullistuu, kun hän kulee olevansa parantumattomasti sairas. Walter alkaa miettiä, kuinka hänen perheensä tulee jatkossa toimeen. Hän toteaa, ettei hänellä ole mitään menetettävää - ja päättää ryhtyä valmistamaan ja kauppaamaan huumeita. Sairastuminen ja rikollisten maailmaan sekaantuminen saavat yllättäen Walterin löytämään itsestään hyviä ja rohkeita piirteitä.

Walteria näyttelee Bryan Cranston, joka voitti viime vuonna Emmy-palkinnon hienosta roolityöstään. Hänet on aiemmin nähty muun muassa elokuvassa Little Miss Sunshine ja sarjassa Veljemme on nero. Walterin raskaana olevaa vaimoa Skyleria esittää Anna Gunn, joka muistetaan Deadwoodin Marthana. Pariskunnan CP-vammaista poikaa Walter Junioria näyttelevä R.J. Mitte nähdään Breaking Badissä ensimmäisessä suuressa tv-roolissaan. Walterin kumppaniksi ryhtyvää pikkurikollista Jesseä esittävä Aaron Paul puolestaan on tuttu elokuvasta Vaarallinen tehtävä III.

Sarjan vastaava tuottaja ja käsikirjoittaja Vince Gilligan on aikaisemmin tehnyt muun muassa Salaisia kansioita. Breaking Bad on tuotettu Yhdysvalloissa AMC-kanavalle, jolta on peräisin myös toinen rohkea ja omaperäinen sarja, Mad Men.

"Grisly and wacky, suspenseful and sorrowful, this darkly compelling cautionary fable of very abnormal chemistry is infused with a Coen Brothers-like flavor of macabre humor. Following the breakthrough success of Mad Men, AMC is breaking bad itself, angling to be cable's next FX. So far, so startling."

- Matt Roush / TV Guide

Breaking Bad Nelosella 1. tammikuuta alkaen torstaisin kello 22.00.

Linkkejä:

www.amctv.com/originals/breakingbad

www.bryancranston.com

Lisätietoja:

Nelonen Media
Anu Räsänen, tiedotuspäällikkö, kansainväliset ohjelmat
Puh. (09) 4545 614
anu.rasanen@nelonen.fi
www.nelonen.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs