Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Uudistunut Sansa.fi kutsuu sinuakin mukaan

Medialähetys Sanansaattajat

Uudistunut Sansa.fi kutsuu sinuakin mukaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2015 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on avannut täysin uudistetut nettisivut. Sansa.fi-sivusto haastaa mukaan toimimaan hyvän asian puolesta. Uutuutena on esimerkiksi "rukousseinä", jolla kuka tahansa voi julkaista rukouspyyntöjä ja käydä rukoilemassa toisten jättämien aiheiden puolesta.

– Halusimme tehdä osallistavat nettisivut. Emme esittele niinkään sitä, mitä Sansa tekee, vaan tarjoamme suomalaisille erilaisia vaihtoehtoja olla mukana medialähetystyön mielenkiintoisessa maailmassa, kertoo Sansan mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.

Uusitulle Sansa.fi-sivustolle tulija kohtaa kysymyksen: Miten sinä haluat toteuttaa lähetyskäskyä? Vaihtoehdoiksi tarjotaan Rukoile, Toimi ja Lahjoita, ja näistä avainsanoista aukeaa jokaisesta oma alasivustonsa.

Sansa.fi-sivusto on toteutettu WordPress-alustalla yhteistyössä jyväskyläläisen Valu Digitalin kanssa.

Lisätietoa:
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155
sansa.fi

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs