Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Uskomaton nainen -konferenssi havahduttaa naisten hätään

Medialähetys Sanansaattajat

Uskomaton nainen -konferenssi havahduttaa naisten hätään

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2013 klo 07:45
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Monissa maailman maissa naiset kärsivät kohdusta hautaan, sanoo Marli Spieker. Naisten tilanteeseen pureutuvan Uskomaton nainen -konferenssin pääpuhuja Marli Spieker on kiertänyt sadassa maassa jo 15 vuoden ajan kohtaamassa naisia. Konferenssi järjestetään Helsingissä 12.4. ja Ylöjärvellä 13.4.

– Joissakin maissa, jos tyttö saa vetää ensimmäisen henkäisynsä, hän on jo voiton puolella. Tyttövauvoja abortoidaan sosiaalisista, poliittisista tai taloudellisista syistä. Valtaosa maailman naisista saa vähiten arvostusta, vähiten ruokaa, vähiten koulutusta ja vähiten tilaisuuksia kuulla evankeliumia, tietää kansainvälisen Hanna-työn perustaja ja johtaja Marli Spieker.

Hanna-työ (Project Hannah) on rukousliike, joka pitää esillä naisten hätää ja kustantaa radio-ohjelmia. Suomessa Hanna-työtä koordinoi Medialähetys Sanansaattajat (Sansa), Uskomaton nainen -konferenssin pääjärjestäjä.

"Nainen ei voi pelastua, jollei hän jälleensynny miehenä"

– Eniten naiset kärsivät maissa, joita me kutsumme evankeliumilta suljetuiksi. Monissa maissa naisia pidetään täysin arvottomina. Yksi maailman pääuskonnoista opettaa, että nainen on sekä älyllisesti että hengellisesti miestä alempiarvoinen. Toisen maailmanuskonnon mukaan nainen ei voi pelastua, jollei hän jälleensynny miehenä, Marli Spieker kertoo.

Uskomaton nainen -konferenssissa hän kertoo paitsi naisten hädästä myös 15-vuotiaan Hanna-työn saavutuksista. Rukousrintama toimii jo yli 120 maassa, ja Naiset toivon lähteellä -ohjelmaa radioidaan 61 kielellä. Erityisesti maissa, joissa suuri osa naisista on lukutaidottomia, ohjelmilla on naisen arvon osoittamisen ohella suuri koulutuksellinen merkitys.

Yhdysvalloissa asuva brasilialaissyntyinen Marli Spieker on kansainvälisen medialähetysjärjestö TWR:n työntekijä. TWR on Sansan pitkäaikainen kumppani.

Uskomaton nainen -konferenssi järjestetään Helsingissä Temppeliaukion kirkossa 12.4. ja Ylöjärvellä seurakuntakeskuksessa 13.4. Sansan lisäksi järjestelyihin osallistuvat Suomen NNKY-liitto ja Maailman rukouspäivä, Töölön ja Ylöjärven seurakunnat. Helsingissä mukana on myös Pienimmän lantin yhteisö.

Lisätietoa:

Tiedottaja Annaleena Pakkanen, p. 050 437 2155, annaleena.pakkanen@sansa.fi
Konferenssin ohjelma ja tietoa Hanna-työstä: http://www.sansa.fi/images/stories/NTL/Uskomaton%20nainen_ohjelma%20ja%20INFO.pdf
Kansainvälinen Project Hannah: http://www.projecthannah.org/

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä 43 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs