Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TV5 loisti juhannuksena

TV5 Finland Oy

TV5 loisti juhannuksena

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2011 klo 16:29
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV5 oli kolmanneksi suurin kaupallinen tv-kanava juhannuksena.

Tunnettuuttaan viime aikoina kasvattaneen TV5:den ohjelmat keräsivät paljon katsojia juhannuksena kanavan pääkohderyhmässä 15-44-vuotiaat. Juhannuspäivä oli TV5:den kuluvan vuoden toiseksi eniten ja juhannusaatto kolmanneksi eniten katsojia kerännyt päivä yli 10 %:n katsojaosuuksilla.

TV5:den juhannuksen katsotuimmat ohjelmat olivat juhannuspäivänä esitetty Playboy esittää: Sexcetera -sarjan jakso ja juhannusaattona esitetty Van Wilder: Party Liaison -elokuva. Kolmanneksi eniten juhannuksena katsojia TV5:delle keräsi juhannusaaton Dokasin ja mokasin -tosi-tv-sarja. Kaikki kolme edellämainittua ohjelmaa keräsivät jokainen lähes 13 %:n katsojaosuuden kohderyhmässä 15-44-vuotiaat.


Lisätiedot:
Ville Bergman
myyntijohtaja, TV5 Finland Oy
puh. 040 900 2830
ville.bergman@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs