Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TV Viiden uutuussarjassa seikkaillaan Norjassa

TV5 Finland Oy

TV Viiden uutuussarjassa seikkaillaan Norjassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2011 klo 12:59
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viidellä alkavassa 71 astetta pohjoiseen -sarjassa (71 Degrees North) kymmenen brittijulkkista seikkailee extremekisassa hyytävän kylmissä talviolosuhteissa Norjan upeissa maisemissa.

Miten huippu-urheilijat ja  tv-tähdet selviytyvät tosi-tv-ohjelman haastavista tehtävistä, kun pakkasta on 30 astetta ja määränpäänä on Manner-Euroopan pohjoisin paikka, Nordkapp? Luvassa on draamaa ja jännitystä, kun tiimeihin jaetut kilpailijat kokeilevat ensimmäisen kerran koiravaljakon ohjastusta, avantouintia, sukellusta jään alla, jääkiipeilyä ja rotkon ylitystä köyden varassa. Olosuhteet koettelevat kilpailijoita, kun hypotermia iskee ja kun kilpailijat joutuvat lumiluolaan myrskyä pakoon.

Joka viikko yksi kilpailija pudotetaan matkasta. Voittoa tavoittelevat näyttelijät Joe Absolom, Susie Amy, Marcus Patrick, Shane Richie ja Lauren Socha, tv-juontajat Diarmuid Gavin ja Konnie Huq, ex-tennisammattilainen Andrew Castle, rugbypelaaja Gavin Henson sekä alusvaatealan julkkisyrittäjä Michelle Mone. Ohjelmaa juontavat Kate Thornton ja Gethin Jones.

Sarjaa esitetään TV Viidellä torstaisin klo 20.00 alkaen 24.3.

Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs