Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TV Viiden uutuussarjassa jutellaan seksistä teinien kanssa

TV5 Finland Oy

TV Viiden uutuussarjassa jutellaan seksistä teinien kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2011 klo 10:00
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viidellä 20.3. alkavassa amerikkalaisessa Jutellaan teiniseksistä -sarjassa (Sex... with Mom and Dad) autetaan teinejä ja heidän vanhempiaan puhumaan seksiasioista.

Seksi on jatkuvasti esillä mediassa, mutta se ei tarkoita, että perhetasolla siitä puhuttaisiin. Vanha totuushan on, että jos uskallat puhua vanhempiesi kanssa seksistä, voit puhua heidän kanssaan mistä tahansa asiasta.

Tohtori Drew on amerikkalaisille televisiosta ja radiosta tuttu lääkäri, joka tässä ohjelmassa jakaa seksivalistusta teineille ja kannustaa perheitä kohtaamaan ongelmansa puhumalla. Hän haluaa ohjelman avulla todistaa, että omien vanhempien kanssa seksistä ja seurustelusta puhuminen ei ole noloa. Luvassa on tunteikkaita tositarinoita, joissa sukelletaan teini-ikäisten ongelmien juurille. Usein kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tohtori Drew’n vieraana oleva perhe yhdessä puhuu seksiasioista. Perheet saavat tohtori Drew’lta tehtäviä, jotka auttavat heitä kommunikoimaan yhdessä. Sarjan jaksoissa käsitellään mm. seksiriippuvuutta, seksuaalista suuntautumista ja seksistä pidättäytymistä.

Sarjaa esitetään TV Viidellä sunnuntai-iltaisin alkaen 20.3. klo 20.00


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV Viisi ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs