Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TV Viiden kanavailme uudistuu

TV5 Finland Oy

TV Viiden kanavailme uudistuu

Julkaistu: 29.09.2010 klo 10:00
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV Viisi vaihtaa kanavailmeensä uuteen perjantaina 1.10. Uudistuksessa kanavan koko ilme muuttuu logoa myöten.

TIEDOTE - julkaisuvapaa
29.9.2010 klo 10.00


TV Viisi vaihtaa kanavailmeensä uuteen perjantaina 1.10. Uudistuksessa kanavan koko ilme muuttuu logoa myöten.

Kanavan uuden ilmeen takana ovat Creative Director Peter Söderlind ja Motion Graphic Designer Thomas Sellin TV Viiden ruotsalaiselta Kanal5-sisarkanavalta.

”TV Viiden uusi kanavailme perustuu Viisi-logoon, joka kameleonttimaisesti muuntautuu erilaisiin muotoihin”, kertoo Peter Söderlind. ”Uuteen kanavailmeeseen voidaan tarpeen mukaan lisätä erilaisia graafisia elementtejä. Line-up-room -elementeillä saadaan aikaiseksi erilaisia tunnelmia, ja tv-ohjelmille voidaan räätälöidä omat line-up-room -elementit”, hän jatkaa ja toteaa, että ”oma räätälöity kirjasintyyppi ja design-elementit luovat kanavailmekonseptin, joka kestää hyvin aikaa, ja jonka kanssa voidaan leikkiä tietyissä rajoissa”.

”Haluamme tarjota katsojille viihdettä sekä ohjelmiston että kanavailmeen puitteissa. Uusia elementtejä kanavailmeeseen tuomme muutaman kerran vuodessa. Lisäksi pystymme tarjoamaan mainostajille erilaisia alustoja, joihin heidän tuotteensa voidaan liittää osana kanavailmettä”, kertoo Sami Vikback TV Viideltä. ”Kanavailmeuudistus on osa TV Viiden jatkuvaa kehitystä ja uskomme, että uusi kanavailme erottuu edukseen Suomen tv-markkinoilla”, Vikback toteaa.

Kanavailmeen eri elementtejä on rakennettu yhteistyössä eri yritysten kanssa. Yhteistyöyrityksiä ovat ruotsalaiset Dallas Sthlm ja Magoo Studios, ranskalainen The View ja englantilaiset Th1ing, Proud Creative ja Fontsmith.


Lisätiedot:
Sami Vikback
COO, varatoimitusjohtaja, TV5 Finland Oy
puh. +46 701 865 007
sami.vikback@tv-viisi.fi

Materiaalitiedustelut:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs