Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Tule tutustumaan BNI-toimintaan Oulussa

BNI Oulu Power

Tule tutustumaan BNI-toimintaan Oulussa

Kutsu.
Julkaistu: 23.01.2015 klo 09:47
Julkaisija: BNI Oulu Power

Hyvä median edustaja! 

Lämpimästi tervetuloa BNI Oulu Impactin Kick Off –tilaisuuteen to 29.1. klo 7.15 Uudelle Seurahuoneelle!

BNI on liikeyritysten ja ammatinharjoittajien organisaatio, jonka ainoa tarkoitus on henkilökohtaisten suositusten avulla luoda jäsenilleen uusia bisnesmahdollisuuksia. BNI Oulu Impact on toinen BNI-ryhmä Oulussa, ja se polkaistiin käyntiin viime vuoden syyskuusa. Ryhmän kasvu on ollut huimaa, alle viidessä kuukaudessa olemme kasvaneet jo lähes 40 hengen ryhmäksi. 
Suositusten määrä ja tehdyt kaupat ovat yllättäneet näin lyhyessä ajassa.

Juha Ahola on ollut iso tekijä BNI-konseptin tuomisessa Ouluun.

- BNI:n toimintamalli vakuutti minut heti alusta ja halusin olla mukana sen tuomisessa Ouluun. Uskon, että BNI:ssä on sitä vaikutetta, Impactia, jota oululainen yrityselämä ja liiketoiminta tarvitsee noustakseen uuteen kukoistukseen. Tulokset ovat jo näyttäneet, että tässä on mahdollisuuksia vaikka mihin. Mahtavaa on, että eri alojen toimijat tekevät asioita innolla yhdessä, Ahola kertoo.

BNI Oulu Impact lähti vauhdilla kasvamaan heti alusta alkaen. Mukana on runsas joukko oululaisia yrityksiä, yrittäjiä ja yhdistyksiä. Jäsenet edustavat kattavasti eri toimialoja. Tämä on yksi BNI:n kantavista ajatuksista. Jokaisesta toimialasta ryhmään jäseneksi otetaan vain yksi edustaja, jotta kilpailua ei ryhmän sisällä ole.

Haluamme esitellä BNI:tä ja Oulun BNI Impact-ryhmää Kick-off tilaisuudessamme. Tilaisuus kestää noin kaksi tuntia. Sen aikana kerromme, mitä kaikkea BNI on ja mitä annettavaa sillä on yrityksille ja ammatinharjoittajille. Tilaisuudessa ovat paikalla BNI Oulu Impact -ryhmän jäsenet sekä suuri joukko kutsuvieraita seudun yrityksistä ja yrityksiä lähellä olevista organisaatioista. 

BNI on maailman menestynein verkostoitumisorganisaatio, jolla on 6400 ryhmää peräti 56 maassa. Vuonna 2014 BNI:n  jäsenet jakoivat toisilleen 6,6 miljoonaa bisnessuositusta, joiden yhteenlaskettu arvo oli yli 7,74 miljardia euroa. Suomessa BNI:n jäsenet ansaitsivat vuonna 2014 BNI-suosituksista keskimäärin 19 600 euroa/jäsen.

Eri puolilla Suomea toimii tai on perusteilla 14 BNI-ryhmää. Oulussa ryhmiä on tällä hetkellä kolme; BNI Oulu Impact, BNI Oulu Power sekä BNI Oulu Explosion.

Lisätietoa BNI:stä sekä muun muassa Oulun BNI -ryhmän jäsenluettelon löydät osoitteesta www.bni.fi. (Business Network International)

Lisätietoja:

Juha Ahola, BNI konsutti, juha.ahola@bni.fi, 044 507 2028

Susanna Saranlinna, puheenjohtaja, BNI Oulu Impact, susanna.saranlinna@sillat.fi, 040 707 4055

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs