Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TTT-Klubin kevätkaudessa runsaasti teatterin ja musiikin ensivierailuja sekä Perjantain suorat TV-lähetykset

Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin kevätkaudessa runsaasti teatterin ja musiikin ensivierailuja sekä Perjantain suorat TV-lähetykset

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2015 klo 14:00
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämön kevätkauden ohjelmisto on valmis ja avattu ennakkomyyntiin. Tulevalla kaudella nähdään poikkeuksellisen paljon sellaisia teatteri- ja musiikkiesityksiä, joissa taiteilijat vierailevat TTT-Klubilla ensimmäistä kertaa. Kokonaan uutena avauksena yleisö pääsee kokemaan suoran TV-lähetyksen tunnelman, kun Ylen uusi ajankohtaisohjelma Perjantai aloittaa tammikuussa.

Teatteri: komediaa ja lauluiltoja

Kello 19 alkavista näyttämöesityksistä suurin osa on ensivierailuja, joita esitetään 1-4 kertaa. Hyvässä nousussa (Miia Nuutila ja Sanna Saarijärvi) sekä Terapian tarpeessa (Sari Havas ja Pauliina Hukkanen) ovat  komedioita naisten elämästä ja ystävyydestä. Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen esitys Minttu sekä Ville tekee sketsejä, tansseja, tarinoita ja lauluja yleisön antamista aiheista. Lauluiltoja ovat Kaj Chydeniuksen iltamat kahdella eri ohjelmistolla ja Tapio Liinojan ja hänen yhtyeensä Lapinlahdenkatu Tour. Niin ikään laululähtöisiä esityksiä ovat Paul Simonin lauluista ja niiden taustoista kertova Olen saari (Elina Partanen, Dick Holmström, Mikko Koivusalo) sekä tangon ja bossa novan maailmoissa liikkuva Golden Gals Goes Valentine (Elsa Saisio ja Maija Rissanen).

Ohjelmistossa jatkavat TTT:n omien näyttelijöiden Improklubi kymmenellä esityksellä sekä yleisön kestosuosikki Luolamies neljällä lauantainäytännöllä.

Musiikki: artisteja akustisella painotuksella sekä jazzia

TTT-Klubin musiikkiesitykset soivat pääsääntöisesti perjantaisin ja lauantaisin klo 22. Kauden avaa 15. tammikuuta odotettu vieras Tuure Kilpeläinen nelihenkisellä erikoiskokoonpanolla, jonka jäsenet ovat Kaihon Karavaanin muusikoita. Uusia nimiä kevätkaudella ovat myös Eva & Manu (12.2.), Wigwam Revisited (17.2.) ja Iisa (16.4.). Näyttämölle palaavat Emma Salokoski yhtyeineen (13.2.), Pauli Hanhiniemi MAD (5.3.), Dave Lindholm (19.3.) sekä Sir Elwood ohjelmistolla Vieraskirja (2.4.). Kaikki kevään jazzkonsertit ovat ensivierailuja: Joonas Haavisto Quintet ohjelmistossaan Billy Strayhornin musiikkia (27.2.), Jussi Fredriksson Trio (12.3.), Dalindèo uuden albuminsa julkaisukonsertissa sekä kotimaisen jazz-rockin kärkimuusikoista koostuva Elektro GT (30.4.).

Myöhäisillan stand up -klubit järjestetään kahdesti: 29.1. (Jape Grönroos, Tomi Walamies, Heli Sutela) sekä 22.4. (Fredi Lilius, Jussi Simola, Ida Björklund).

Perjantai – Ylen journalismia livenä TTT-Klubilla

Tamperelainen yleisö saa sukeltaa Live-TV:n jännitykseen viikoittain, kun Yle TV1:n suora lähetys Perjantai aloittaa ruudussa ja TTT-Klubin näyttämöllä 15.1 klo 21.05. Juontajat Sean Ricks ja Pekka Vahvanen tuovat journalismin elävän yleisön eteen. Perjantai uskaltaa kysyä. Perjantai vie paikkoihin, joihin ei muuten menisi. Perjantai pistää miettimään.

Ylen Perjantai tarjoaa ainutlaatuiset jatkot TTT-Klubin näyttämöesitykselle – tai pulssia kohottavat etkot myöhäisillan klubikeikalle. Yleisöllä on näin mahdollisuus viihtyä entistä pidempään monipuolisen ohjelman parissa.

Perjantain TV-lähetyksen eturivin paikoille voi pyrkiä ohjelman nettisivun kautta. Muille paikoille suoraan lähetykseen on vapaa pääsy silloin, kun sitä edeltää klo 19 näyttämöesitys. Jos samana iltana on klo 22 klubikeikka, lähetykseen osallistuvilla tulee olla sen pääsylippu, koska keikka jatkuu saumattomasti televisio-ohjelman päättymisen jälkeen. Tällaisia iltoja ovat keväällä 15.1, 29.1, 12.2. sekä 22.4.

Liput kaikkiin TTT-Klubin esityksiin myy TTT:n lippumyymälä sekä Lippupiste. Myös TTT-Klubin ovelta on saatavilla lippuja silloin kun esityksissä on tilaa.

Ohjelmisto TTT:n verkkosivuilla:
http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubi

Ylen uutinen Perjantai-ohjelmasta:
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/11/perjantai-pistaa-miettimaan-uusi-ajankohtaisohjelma-alkaa-tammikuussa

Pressikuvat:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

Lisätiedot:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs