Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TS-Viestintä panostaa Innopolin kasvuyrityksiin

TS-Viestintä panostaa Innopolin kasvuyrityksiin

Julkaistu: 08.04.2009 klo 12:52
Julkaisija:

Yritysesittelyihin ja talousaiheisiin artikkeleihin erikoistunut TS-Viestintä on muuttanut huhtikuun alussa Espoon Technopolikseen, Innopoli 1:een. Samalla se keskittyy entistä tiukemmin kasvutaipaleelle suuntaavien yritysten viestintäpalveluihin.

Yritysesittelyihin ja talousaiheisiin artikkeleihin erikoistunut TS-Viestintä on muuttanut huhtikuun alussa Espoon Technopolikseen, Innopoli 1:een. Samalla se keskittyy entistä tiukemmin kasvutaipaleelle suuntaavien yritysten viestintäpalveluihin.

”Innopolissa olemme uusien asiakkaiden keskellä ja toimintaympäristössä, jossa mennään koko ajan eteenpäin”, kertoo viestintäyrittäjä Timo Sormunen.

TS-Viestintä tuottaa sisältöä lukuisiin kotimaisiin talousmedioihin, asiakaslehtiin ja ammattijulkaisuihin. Yritysesittelyjä ja –artikkeleita tuottavan yhtiön yhteistyökumppaneina on Suomen johtavia lehtitaloja, viestintätoimistoja sekä elinkeinoelämän etujärjestöjä.

Tätä samaa selkokielistä sisältöosaamista sekä yrittäjyyden ja yrityskentän tuntemusta se tarjoaa nyt myös Innopolissa toimiville kasvuyrityksille, joille viestintä- ja mediatoimistojen vuosisopimuspaketit ovat usein liian raskaita ja kalliita ratkaisuja.

TS-Viestinnän periaatteena on myydä viestintää palanen kerrallaan.
Toimeksianto voi olla esimerkiksi yritysesittelyn perusteksti ja siihen liittyvä powerpoint-tiivistelmä, verkkosivujen sisällön päivittäminen tai lehdistötiedotteen laadinta.

”Tässä taloustilanteessa vanhat rakenteet ja yhteistyöverkostot murtuvat, mutta samalla tulee tilaa uusille ja ketterille toimijoille.
Hyvä yritystarina auttaa erottumaan kilpailijoista ja avaa tietä uusille asiakkuuksille. Napakka ja selkokielinen yritysesittely on helppo hyödyntää myös markkinointimateriaalissa ja omilla verkkosivuilla. Näin oma viesti pysyy yhtenäisenä”, Sormunen muistuttaa.

TS-Viestintä on perustettu vuonna 2007. Sen vetäjällä Timo Sormusella on takanaan parinkymmenen vuoden kokemus toimitustyöstä sekä freelance-yrittäjänä että esimiehenä. Hänen erikoisalaansa ovat 1990-luvulta lähtien olleet yrittäjyys ja pk-yritykset.

Lisätietoja:

Timos Sormunen

////TS-Viestintä

+358-44-336 5670
timo.sormunen@tsviestinta.com <mailto:timo.sormunen@tsviestinta.com>,
www.tsviestinta.com <http://www.tsviestinta.com> Tekniikantie 12 02150 Espoo, Finland

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs