Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Tommi Manninen nimitetty Kreabin sisältöjohtajaksi 1.1.2016 lähtien

Kreab

Tommi Manninen nimitetty Kreabin sisältöjohtajaksi 1.1.2016 lähtien

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2015 klo 09:45
Julkaisija: Kreab

Vaikuttavat ja mielenkiintoiset sisällöt korostuvat entisestään tämän päivän ja tulevaisuuden viestinnässä. Pitkän linjan uutis- ja ajankohtaistoimittaja Tommi Manninen tuo Kreabiin vahvaa journalistista osaamista ja ymmärrystä eri välineissä toimivista sisällöistä.


Tommi Manninen. (Kuva: Tero Salmela)

Kun informaatiota tulee joka tuutista, vain parhaat ja oivaltavimmat sisällöt erottuvat. Tämä pätee yhtä hyvin perinteiseen mediaan kuin yritysten itse tuottamiin viesteihin. Kreabilla on pitkä historia talous-, sijoittaja- ja yritysviestinnässä, johon Manninen uskoo tuovansa hyvän lisän pitkällä toimittajakokemuksellaan.

”Herkkä uutisnenä on avainasemassa kiinnostavien sisältöjen löytämisessä. Eri toimialoilta löytyy runsaasti mielenkiintoisia yrittäjätarinoita. Lisäksi vaikkapa tilastot tai tilinpäätöstiedot antavat parhaimmillaan mahdollisuuden löytää isoja joukkoja kiinnostavia jutunaiheita. Lisäksi haluaisin tuoda elävän kuvan aiempaa huomattavasti vahvemmin mukaan talousviestinnän maailmaan.”

Mannisella, 44, on takanaan 23 vuoden toimittajaura. Vuodet 2000-2015 hän työskenteli MTV:n uutis- ja ajankohtaistoimituksessa toimittajana ja tuottajana muun muassa 45 minuuttia -ajankohtaisohjelmassa sekä tutkivassa ryhmässä. Tuottajana hän on ollut mukana useissa erikoisohjelmissa, esimerkiksi Eduskuntavaalien Tulosillassa 2015, Nordic Business Forumissa sekä SuomiAreena goes -tapahtumissa.

”Kokeneena uutis- ja ajankohtaistoimittajana Tommi Manninen tuo Kreabiin vahvaa journalistista osaamista sekä ymmärrystä vaikuttavista ja mielenkiintoisista sisällöistä. On myös erittäin tärkeää ymmärtää, millaiset viestit toimivat missäkin välineessä”, sanoo Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner.

Printtipuolella Manninen on työskennellyt toimittajana ja toimitussihteerinä muun muassa Aamulehdessä, Helsingin Sanomissa ja Kauppalehdessä.

”Monipuolinen tuntemus tiedotusvälineistä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tehdä räätälöityjä viestintäratkaisuja eri tilanteisiin ja välineisiin. Tulevaisuuden viestinnässä myös ns. tapahtumajournalismi ja sisältömarkkinointi löytävät toisensa aiempaa vahvemmin, kun molemmilla tahoilla on intressi olla läsnä samoissa mielenkiintoisissa paikoissa. Kokemus molemmilla puolilla toimimisesta antaa ainutlaatuisen näköalapaikan tulevaisuuden tapahtumia silmällä pitäen.”

Sisältömarkkinoinnista Mannisella on kokemusta toimimisesta sisältöjohtana Great Point -sisältötoimistossa. Tulevaisuudessa entistä useampi yritys alkaa Mannisen mukaan tuottaa omaa mediaa omiin kanaviinsa tietylle kohderyhmälle.

”Kun nettisivut eivät vaadi kallista tekniikkaa ja esimerkiksi videokuva maksaa vain murto-osan takavuosiin verrattuna, kaikilla on mahdollisuus olla varteenotettava media. Vain ja ainoastaan sisältö ratkaisee, ketä kuunnellaan ja katsotaan ja kenen tekemisiä jaetaan sosiaalisessa mediassa. Tietyn toimialan keskustelujohtajuus voi jatkossa olla aivan hyvin yrityksellä itsellään perinteisen median sijaan. Faktapohjainen ja relevantti sisältö ratkaisevat menestyksen.”

Tommi Manninen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta pääaineenaan tiedotusoppi.

Lisätietoja:

Tommi Manninen +358 400 437515

Mikael Jungner +358 50 5541615

Liitetiedostot

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee nyt parikymmentä viestinnän ammattilaista.
Luomme vuorovaikutusta.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs