Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Toinen suomalaisyritys FIBEP:n jäseneksi

News Engine Oy

Toinen suomalaisyritys FIBEP:n jäseneksi

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2013 klo 10:00
Julkaisija: News Engine Oy

News Engine Oy:lle on marraskuussa 2013 myönnetty FIBEP:n jäsenyys. FIBEP on maailman suurin mediatiedon ja ymmärryksen lisäämiseen tähtäävä yhdistys:

FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d’Extraits de Presse) is the world’s largest association for media intelligence and communications insight. Founded in 1953 in Paris, the FIBEP Secretariat is now based in Brussels, Belgium.  The current membership holds over 100 members in 45 countries.  FIBEP provides customers in all business, governmental and non-governmental sectors with media monitoring and analysis services that are critical to good decision making and optimal business performance.

News Enginen lisäksi järjestöön kuuluu Suomesta ainoastaan yksi toinen jäsen. "Tämä on selkeä askel kansainvälistymisessämme. Suomessa olemme Tietoasiantuntijat ry:n jäsen ja FIBEP on mediaseuranta-alan merkittävä kansainvälinen yhdistys. Toimialan keskeisiin järjestöihin kuuluminen ja tapahtumiin osallistuminen auttaa hahmottamaan globaalia toimintaympäristöä ja on osoitus asiakkaillemme, että teemme asioita tosissaan.", liiketoimintajohtaja Harri Rauhanummi. 

News Enginen kotipaikka on Oulu ja toinen kotimainen toimipiste on Helsingissä. Lisäksi palveluilla on myyntipiste Dubaissa ja lisää ollaan avaamassa ensi vuoden aikana.

Lisätietoja antaa:
Harri Rauhanummi, liiketoimintajohtaja
harri.rauhanummi@newsengine.fi
040 525 6261

News Engine Oy on kotimainen avainlippuyritys ja erikoistunut mediaseurantaratkaisuihin. Palveluihimme kuuluu journalistisen median seuranta Webnewsmonitor sekä sosiaalisen median seuranta SoMeMonitor. Lisäksi toteutamme sosiaalisen median koulutuksia ja Facebooksivujen räätälöintejä. www.newsengine.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs