Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Toinen ja OMD vahvistuvat kahdella strategisen digimarkkinoinnin huippuosaajalla

Toinen ja OMD vahvistuvat kahdella strategisen digimarkkinoinnin huippuosaajalla

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 10:25
Julkaisija: Omnicom Media Group Finland

Mediatoimistot ToinenPHD ja OMD Finland vahvistavat entisestään rivejään palkkaamalla asiakastyöhön kaksi tunnustettua strategisen markkinoinnin huippuosaajaa. Elokuun alussa Lintulahdenkadulla aloittivat työnsä markkinointiarkkitehdit Aarne Töllinen ja Riikka Nikula. Aarne työskenteli aikaisemmin Tjäreborgin myynti- ja markkinointijohtajana ja Riikka strategisena suunnittelijana mediatoimisto Dagmarissa.

Aarne Töllinen vastasi Tjäreborgissa matkatoimiston markkinointi-, media- ja asiakaspalvelukokonaisuuden digitalisoinnista tilanteessa, jossa koko toimiala oli hetkessä muuttunut. Riikka Nikula vastaavasti tuli Dagmarin asiakkaiden keskuudessa tunnetuksi yhä tärkeämmäksi muuttuneiden omien kanavien strategisen hyödyntämisen suunnittelijana.

”Mainostaja-asiakkaiden omissa kanavissa on huima potentiaali. Ainoa tapa saada niistä lisää tehoa markkinointiin on kehittää tuotakin kanavaa järjestelmällisesti ja mitattavaksi. Tuota työtä haluan tehdä nyt myös Toisen asiakkaiden kanssa”, Riikka Nikula toteaa.

Aarne Töllisen vastuualue tulee jatkossakin keskittymään yritysten markkinointi- ja asiakashoidon digitalisaatioon.

”Suomalaisyritysten markkinointi-investoinnit eivät ole vielä samassa suhteessa verkossa kuin asiakkaat. Elettyäni murrosta asiakkaan roolissa nopeasti digitalisoituneella toimialalla näin juuri mediatoimistoissa hedelmällisimmän maaperän toimia markkinointipäättäjän tärkeimpänä kumppanina”, Töllinen sanoo.

OMD ja ToinenPHD ovat osa mediatoimistokonserni Omnicom Media Group Finlandia.

”Meidän tehtävänä on auttaa asiakkaitamme markkinointi-investointien tehojen kasvattamisessa nopeasti digitalisoituvassa kanavakentässä. Aarnella ja Riikalla on hienot näytöt markkinointiviestinnän strategisesta uudistamisesta tiukassa tilanteessa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme näiden rekrytointien avulla palvella asiakkaitamme entistä paremmin”, sanoo Omnicom Media Group:n toimitusjohtaja Teemu Neiglick.

 

Lisätiedot:

Chief Executive Officer Teemu Neiglick, Omnicom Media Group Finland,

p. 044 338 3592, Teemu.Neiglick@OmnicomMediaGroup.com

 

Marketing Architect Aarne Töllinen, p. 043 824 8802

Marketing Architect Riikka Nikula, p. 040 575 6147

 

Liitetiedostot

Omnicom Media Group Finlandiin kuuluvat mediatoimistot ToinenPHD ja OMD Finland sekä dataohjattuun markkinointiin keskittyvä markkinointitoimisto Ainoa Resolution.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs