Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Todella upeeta -sarja alkaa TV5:dellä

TV5 Finland Oy

Todella upeeta -sarja alkaa TV5:dellä

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2011 klo 10:00
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Todella upeeta -sarjan (Absolutely Fabulous) ilmiömäiset Edina ja Patsy koheltavat toden teolla palkitussa brittikomediasarjassa TV5:dellä torstaista 5.5. alkaen.

Sarja kertoo Edinan ja Patsyn pintaliitoelämästä ja koettelemuksista sekä heidän lähipiiristään. 60-luvun teini Edina tietää kaiken muodista eikä ole ikinä kasvanut aikuiseksi. Edina on kiinnostunut ympäristöasioista ja henkisestä kehityksestä. Hänen ystävänsä Patsy polttaa tupakkaa kuin korsteeni ja juo alkoholia kuin vettä vaan. Heidän elämänsä olisi yhtä juhlaa, jos Edinan tunnollinen opiskelijatytär Saffron lopettaisi nalkuttamasta ja käyttäytyisi kuin normaali teini. Saffron pitää perhettä järjestyksessä ja huolehtii herttaisesta isoäidistä. Lisäksi sarjan vakiohahmoina häärää Edinan persoonallinen sihteeri Bubble. Sarjan pääosissa nähdään Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield ja Jane Horrocks.

Sarjaa esitetään TV5:llä maanantaista torstaihin klo 19.25 alkaen to 5.5.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs