Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TIEDOTE: Radio Dei aloitti lähetykset Vaasassa

Radio Dei

TIEDOTE: Radio Dei aloitti lähetykset Vaasassa

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2016 klo 10:00
Julkaisija: Radio Dei

Radio Dei aloitti lähetykset Vaasassa

 

Radio Dei on käynnistänyt lähetykset Vaasassa. Kaupungissa kuullaan sekä kanavan valtakunnallista että paikallisesti tuotettua ohjelmistoa.

 

Kristillinen radiokanava kuuluu Vaasassa taajuudella 98,8 Mhz. Vaasan taajuusalueella kuullaan sekä kanavan valtakunnallista ohjelmaa että paikallisesti Pohjanmaalla tuotettuja lähetyksiä.

Paikalliseen ohjelmatarjontaan kuuluvat muun muassa sunnuntaisin kello 10-12 radioitavat suorat jumalanpalveluslähetykset Pohjanmaalta. Maanantaisin ja perjantaisin Radio Dei lähettää Vaasan taajuudella Pohjanmaalla tuotettua ohjelmistoa kello 17.30 alkaen.

Radio Deillä on Pohjanmaan aluetoimitus studioineen Seinäjoella.

Vuonna 1997 perustettu Radio Dei on yksi lähes koko Suomessa kuuluvista kaupallisista radioista. Kanava on TNS Gallupin mukaan tunnetuin kristillinen media Suomessa. Radio Deillä on Kansallisen radio- ja televisiotutkimuksen mukaan 200.000 viikkokuuntelijaa ja yhteensä 24 taajuutta.

Lisätietoja: www.radiodei.fi

Päätoimittaja: Kirsi Rostamo, kirsi.rostamo@radiodei.fi, 040 547 1335

Radio Dein logot ja pressikuvat: http://www.radiodei.fi/?sid=162

Liitetiedostot

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 200.000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300.000 suomalaista. (TNS Gallup 27.5.2014)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs