Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » TERVE.FI JA MEEDOC YHTEISTYÖHÖN

A-lehdet Oy

TERVE.FI JA MEEDOC YHTEISTYÖHÖN

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2015 klo 10:15
Julkaisija: A-lehdet Oy

Telelääketieteen alan yritys MeeDoc ja kuluttajille suunnattuihin terveyden ja hyvinvoinnin verkkomedioiden tuottaja Terve.fi aloittavat laajamittaisen yhteistyön, jonka tavoitteena on tuoda helposti lääkärin ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten palvelut terveydestään kiinnostuneiden kuluttajien saataville.

 

Suomalaiset hakevat usein internetistä terveyteen liittyvää tietoa. Varsin usein haut liittyvät sairauden oireisiin. Hiljattain tehdyn kyselytutkimuksen* mukaan terve.fi ja tohtori.fi koetaan luotetuimmiksi sivustoiksi, kun tietoa terveydestä etsitään internetissä.

 

Yhteistyön avulla Terve.fi ja MeeDoc tarjoavat näille kuluttajille mahdollisuuden keskustella viestien ja videopuhelun välityksellä lääkärin kanssa suoraan tiedonhakulähteestä. MeeDocin sovellus mahdollistaa viestittelyn ja videopuhelun lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, aina hoitoon ja mahdolliseen reseptiin saakka.

 

”MeeDoc on ottanut suuria harppauksia terveydenhuollon tuomisessa tälle vuosituhannelle. Olemme pystyneet tarjoamaan kuluttajille lääkäripalveluita erittäin kilpailukykyiseen hintaan, niin että lääkäriin pääse sijainnistaan huolimatta milloin vain”, Meedoc Lab Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kiiskilä kertoo.

 

“Ihmiset etsivät nykyään aktiivisesti tietoa eri lähteistä omaan terveyteensä liittyen, ja olemme pitkään toimineet yhtenä luotettavimmista tietolähteistä suomalaisissa kodeissa. Yhteistyön myötä pyrimme tarjoamaan käyttäjillemme kokonaisvaltaisempaa palvelua aina ensimmäisestä tietolähteestä varsinaiseen lääkärikonsultaatioon saakka”, Oma Terveys Oy:n toimitusjohtaja Lasse Hyyti jatkaa.

 

Terve.fi:n käyttäjät voivat yhteistyön myötä päästä lääkärin virtuaalivastaanotolle MeeDocin avulla. Tutustumisjakson ajan vastaanoton hinta on 29 euroa koodilla TERVE5 (norm. 34 e). Yksi vastaanottokäynti sisältää lääkärin konsultaation ja tarvittaessa reseptin apteekkiin.

 

*http://www.terve.fi/mediaopas/80110-suomalaiset-luottavat-eniten-tervefihin-ja-tohtorifihin

 

 

Kerromme mielellämme lisää:

 

Meedoc Oy, Public Relations, Minna Niemelä, minna.niemela@meedoc.com

Oma Terveys Oy, toimitusjohtaja Lasse Hyyti, lasse.hyyti@omaterveys.fi

 

 

MeeDoc on telelääketieteen alan startup-yritys, jonka viestintäratkaisu on tuonut Suomessa lääkärin ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten palvelut kuluttajien saataville video ja viestivälitteisesti. Etävastaanottomalli pystyy MeeDocin arvioiden mukaan vähentämään perusterveydenhuollon kustannuksia jopa 50 %. Yritys perustettiin lääkäreiden, palvelusuunnittelijoiden ja ohjelmistokehittäjien toimesta 2012. Palvelu on saatavilla iOS-, Android- ja Windows Phone -alustoilla, sekä selaimella.

 

Oma Terveys Oy on Terve Media Oy:n ja A-lehdet Oy:n yhdessä omistama kuluttajille suunnattuihin terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvien verkkomedioiden tuottaja jonka medioihin kuuluvat mm Terve.fi, Tohtori.fi sekä Kauneusjaterveys.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs