Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Tekirin kasvu jatkui vahvana

Tekir Oy

Tekirin kasvu jatkui vahvana

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 12:37
Julkaisija: Tekir Oy

Vuoden 2015 liikevaihdon kasvu oli noin 35 prosenttia. Tekir paransi asemaansa erityisesti talous- ja sijoittajaviestinnässä. Tekirin vahva markkinaosuus vaativassa maineenhallinnassa ja kriisiviestinnässä vahvistui entisestään.

Viestinnän konsultointiyritys Tekirin vuoden 2015 liikevaihto oli 2,1 miljoonaa euroa. Kasvua vuoteen 2014 verrattuna syntyi 34,9 prosenttia. Tekirin vuoden 2015 liikevoitto oli 95 154 euroa ja liikevoittoprosentti yli kaksinkertaistui edellisvuoteen verrattuna.

”Tekir on kasvanut vahvasti aina vuodesta 2008 lähtien, jolloin toiminta alkoi. Vuoden 2015 kasvuprosentti oli meille ennätyksellinen ja liikevaihtomme kasvoi ensimmäistä kertaa yli 2 miljoonan euron. Olemme onnistuneet tekemään tulosta läpi historiamme ja vuonna 2015 myös kannattavuutemme parani. Kiitos hienoista kasvuluvuista kuuluu koko henkilöstöllemme, meillä on töissä erittäin osaavia viestinnän ja liiketoiminnan ammattilaisia”, toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

Tekir jatkoi kasvuaan perinteisellä vahvuusalueellaan, eli vaativien ja kriisitilanteiden viestinnässä. Tekir on jatkuvasti laajentanut toimintaansa eri viestinnän osa-alueilla ja vuonna 2015 sen toimintaa leimasivat erityisesti talous- ja sijoittajaviestinnän projektit.

”Asiakkaat kääntyvät puoleemme vaativissa tilanteissa sekä silloin, kun he tarvitsevat ulkopuolista apua kriisitilanteissa. Erityisen hienoa on ollut huomata, että asiakkaidemme valmistautuminen tulossa oleviin tilanteisiin on lisääntymässä. Ajoissa aloitettu valmistautuminen auttaa yrityksiä viestimään paremmin”, hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo.

”Haluamme jatkuvasti kasvattaa osaamistamme myös muilla viestinnän osa-alueilla. Vuonna 2015 kasvualueemme oli erityisesti talous- ja sijoittajaviestintä, jossa olimme asiakkaidemme viestinnän kumppanina muun muassa pörssilistautumisissa, osakeanneissa sekä yrityskaupoissa. Näkemyksemme ja osaamisemme sopii erittäin hyvin tähän suunnitelmallisuutta ja huolellista valmistautumista vaativaan maailmaan”, Mikko Hämeenniemi kommentoi.

Tekir tavoittelee kasvua myös vuonna 2016. Yhtiö myös investoi kasvuun rekrytoimalla jatkuvasti uusia osaajia; vuonna 2015 Tekiriin liittyi 7 uutta työntekijää ja tänä vuonna uusia tekirläisiä on tullut tähän mennessä kaksi. Kaikkiaan Tekirissä työskentelee 25 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Tekir hakee vahvaa kasvua tänä vuonna muun muassa yritysten strategiaviestinnästä, digitaalisista tuotteista ja sisältömarkkinoinnista. Tekir tutkii aktiivisesti myös kansainvälistymisen mahdollisuuksia valituilla markkina-alueilla.

 

Lisätietoja:

Mikko Hämeenniemi

Toimitusjohtaja

044 292 1803

 

Harri Saukkomaa

Hallituksen puheenjohtaja

040 589 2228

***

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs