Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Tampere-talo sai tunnustusta tilaisuuksien ja tapahtumien talona Evento Awards -kilpailussa

Tampere-talo Oy

Tampere-talo sai tunnustusta tilaisuuksien ja tapahtumien talona Evento Awards -kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 31.01.2014 klo 08:54
Julkaisija: Tampere-talo Oy

Tampere-talo sai jälleen tunnustusta monipuolisuudestaan palvelevana tilaisuuksien ja tapahtumien talona, kun se sijoittui kolmen kärkeen ensimmäistä kertaa järjestetyssä Evento Awards -kilpailussa. Evento-lehden kilpailussa palkittiin tapahtumaosaajia ja -paikkoja sekä -toimistoja kymmenessä eri kategoriassa. Tampere-talo oli ehdolla tapahtumapaikka-kategoriassa. Palkintogaala oli torstai-iltana 30. tammikuuta Helsingissä.

Tapahtumapaikka oli yksi kuudesta kategoriasta, joihin lehden lukijat saivat esittää omia ehdokkaitaan. Lehden lukijakunta on tapahtumien ja toimistojen ammattilaisia. Tampere-talo ylsi ehdotusten perusteella omassa sarjassaan ensin kolmen finalistin joukkoon, josta kilpailun tuomaristo valitsi voittajaksi Huone Tapahtumahotellin Helsingistä. Ykkössijasta kilpaili myös Sibeliustalo Lahdesta.

Tampere-talon sarjassa etsittiin mieleenpainuvinta tapahtumapaikkaa, joka tarjoaa oikeanlaiset puitteet yrityksen tai yhteisön onnistuneelle tilaisuudelle, on muuntautumiskykyinen ja tarjoaa toimivat puitteet järjestäjälle.

Yltäminen kolmen kärkeen viestii Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokkaan mukaan siitä, että tapahtuma-alan asiantuntijat pitävät talon palveluja asiantuntevina ja laadukkaina. Toimivat tilat ovat aina toki erittäin tärkeä lähtökohta kokouksien ja tilaisuuksien järjestämisessä, mutta ihmiset tuovat lopulta hengen ja sielun kaikille tapahtumille.

‒ Meillä on Suomen parhaat asiakkaat, jotka myös ilmaisevat mitä haluavat ja antavat meille palautetta. Siksi olemme pystyneet kehittymään asiakaspalvelutyössä. Haluamme tuottaa asiakkaillemme laatua asiantuntevan ja osaavan henkilöstön voimin. Haluan kiittää koko henkilöstömme puolesta tästä upeasta huomionosoituksesta, Ahokas sanoo.

Lopullisen voittajan valinnut tuomaristo koostui nimekkäistä kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista.  

Tampere-talo on palvellut jo yli 20 vuoden ajan mitä erilaisimpien tapahtumien, konserttien, kokousten ja kongressien näyttämönä. Talossa vierailee vuosittain tuhansia oman alansa huippuasiantuntijoita tieteen, talouden, teollisuuden ja kulttuurin aloilta eri puolilta maailmaa.

Tampere-talo on menestynyt asiakastyytyväisyyttä mittaavissa tutkimuksissa useana vuotena, sillä se on valittu jo kuudesti peräkkäin kärkeen TNS Gallupin joka toinen vuosi toteuttamassa kongressitalotutkimuksessa. Viimeisin ykkössija tutkimuksessa tuli syksyllä 2013. Lisäksi Tampere-talo on Vuoden konserttisali 2011.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Paulina Ahokas, puh. 040 5511 551, etunimi.sukunimi@tampere-talo.fi

Tampere-talon kuvapankki 

Tiedote Evento Awards -kilpailusta 

Tampere-talo on monipuolinen, laajaa asiakaskenttää palveleva kulttuurin, konserttien ja kokouspalveluiden tarjoaja. Se on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka on toistuvasti valittu Suomen kongressitalojen kärkeen.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs