Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Syksyn Vain elämää -ohjelmassa tarjolla kuplajuomia ja lähiruokaa

SodaStream

Syksyn Vain elämää -ohjelmassa tarjolla kuplajuomia ja lähiruokaa

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 11:04
Julkaisija: SodaStream

Syksyllä käynnistyvän Vain elämää -ohjelman uudella tuotantokaudella tarjoiluissa korostuvat puhtaat raaka-aineet ja lähiruoka. Ruokajuomana ja virvokkeina tarjoillaan SodaStreamillä valmistettua kuplavettä ja virvoitusjuomia.

”Kun ohjelman tarjoilujen teemana on raikkaus, tuoreus ja puhtaat raaka-aineet, on ihan luonnollista, että virvoitusjuomatkin tehdään suomalaisesta, maailman puhtaimmasta hanavedestä. Se on todellista lähijuomaa!”, SodaStreamin maajohtaja Thea Forstén sanoo.

”Halusimme lähteä mukaan ohjelmayhteistyöhön, koska Vain elämää on elämäniloinen ja positiivinen koko perheen suosikkiohjelma. Ohjelman ytimessä ovat yhteiset ateriat ja yhdessä tekeminen – raikkaita juomia kuluu siis paljon. Tämä on mainio ympäristö välittää viestiä fiksuista valinnoista”, Forstén jatkaa.

Vain elämää -ohjelman kolmannen tuotantokauden jaksot alkavat Nelosella 19. syyskuuta.

 

Lisätietoja:

Thea Forstén
maajohtaja, SodaStream Suomi
thea.forsten@sodastream.fi
puh. 09 77 400 100

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja makutiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Vuonna 2013 hiilihapotuslaitteita oli noin 460 000 suomalaisessa kotitaloudessa. SodaStreamin tavoite on tarjota ekologisia ja moneen makuun sopivia kuplajuomia, jotka valmistuvat helposti kotioloissa maailman parhaasta hanavedestä. Suomessa SodaStreamilla on noin 700 jälleenmyyjää ja juomavalikoimaan kuuluu yli 60 erilaista virvoitusjuomaa ja makuvettä. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. www.sodastream.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs