Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Suomen suurin tyttöyhteisö Demi juhlii onnistunutta Demi.fi-uudistustaan

A-lehdet Oy

Suomen suurin tyttöyhteisö Demi juhlii onnistunutta Demi.fi-uudistustaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2013 klo 12:29
Julkaisija: A-lehdet Oy

Suomen suurimman tyttöyhteisön Demi.fin uudistus toteutettiin alkuvuodesta tiiviissä yhteistyössä käyttäjien eli demittäjien kanssa. Uudistus on ollut jättimäinen menestys, sillä kävijämäärä on tuplaantunut muutamassa kuukaudessa yli 90 000 viikkokävijään.

Demi juhlii 15-vuotiaan verkkopalvelunsa menestystä järjestämällä maailman ensimmäisen Demi.fi-awardsin torstaina 15.8. klo 16.30.  Virtuaalinen, Demi.fissä pidettävä gaala on aivan uusi tapa juhlia nettiyhteisön käyttäjien kesken.

Gaalaillassa palkitaan kahdeksassa kategoriassa aktiivisia Demi.fin käyttäjiä, demittäjiä. Demittäjät ovat saaneet ehdottaa omia suosikkejaan kaikkiin kategorioihin, mm. demimäisin demittäjä, kiinnostavin keskustelunaloitus, paras blogi, hauskin nimimerkki ja Demi-feimi.

Gaalan juontaa Demin toimitus, ja palkintojen jaon lomassa demittäjät jakavat Demi.fi-muistojaan. Luvassa on myös yllätysesiintyjiä.

Tervetuloa juhlahumuun Demi.fihin!

 

Lisätietoja antaa:  A-lehdet Oy, Demin vt. päätoimittaja Satu Koivisto, p. 045 674 8310

 

 www.demi.fi

 

 

12–19-vuotiaiden tyttöjen suosikkimedia Demi on suunnannäyttäjä tulevaisuuden monikanavaisille lehtibrändeille. Demi-lehden ja Demi.fin lisäksi Demillä on Suomen suurin lehtialan Facebook-ryhmä, johon kuuluu jo noin 57 000 aktiivista fania. Demiä kustantaa A-lehdet Oy. 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs