Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Suomen Ladun Hiihtoniilo Sirkka-Liisa Kuusela riemastuttaa hiihtäjiä pääkaupunkiseudulla

Suomen Latu

Suomen Ladun Hiihtoniilo Sirkka-Liisa Kuusela riemastuttaa hiihtäjiä pääkaupunkiseudulla

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 16:07
Julkaisija: Suomen Latu

Suomen Ladun Hiihtoniilot on erilainen hiihdon edistämiskampanja, jossa Hiihtoniiloiksi pukeutuneet vapaaehtoiset opastavat suomalaisia ja somelaisia hiihdon ihmeelliseen maailmaan. Hiihtoniilot pyrkivät tekemään hiihdon helposti lähestyttäväksi ja tuovat esiin sen parhaat puolet kuntoilu- ja retkeilyharrastuksena. 

Hiihtoniilot järjestävät hiihto- ja voitelukouluja, hiihtoretkiä ja kannustavat ihmisiä hiihtämään. Kampanja kestää hiihtokauden loppuun saakka. Hiihtoniilon tunnistat menneiden vuosikymmenten Karhu-piposta ja hipsterinsinisestä hiihtoanorakista.

Tämän kauden uusi Hiihtoniilo Sirkka-Liisa Kuusela on opettaja sekä siviilissä että ladulla. Sirkka-Liisalla on hiihdonopettajan koulutus ja kokemusta lajin opettamisesta niin kotimaasta kuin Itävallastakin. Tällä hetkellä helsinkiläinen Hiihtoniilomme työskentelee ravitsemuksen ja liikunnan opettajana – kannattaa siis kysyä häneltä tietoa myös hiihtäjän ravinnosta!

Sirkka-Liisalle liikunta, luonto, lapset ja musiikki ovat tärkeitä asioita elämässä. Kun näet tämän sporttisen ladyn ladulla, niin pysäytä ja pyydä ihmeessä apua. Sitä on luvassa.

7.2. Paloheinässä lumikenkäkokeilua
Hiihtoniilo on tavattavissa Suomen Ladun pisteellä klo 11-15. Tervetuloa kokeilemaan lumikenkäilyä Suomen Ladun järjestämään maksuttomaan tapahtumaan. Pakilantie 127, 00670 Helsinki.

8.2. Muumipeikon talvirieha 

Talvirieha ja talviurheilun teemapäivä järjestetään Maunulan majalla su 8.2.2015 klo 10.00 – 14.00. Helsingin Ladun järjestämässä maksuttomassa tapahtumassa on mahdollista mm. osallistua Muumipeikon leikkituokioihin, jumppaan ja lumikenkien testaamiseen. Hiihtoniilo on paikalla opastamassa ihmisiä hiihdon ihmeelliseen maailmaan.

Tulevia tapahtumia ja Hiihtoniilojen tempauksia voi seurata Facebookista ja Suomen Ladun nettisivuilta. Tapahtumat ja niiden tarkemmat tiedot täydentyvät hiihtokauden edetessä.

www.facebook.com/hiihtoniilot
www.suomenlatu.fi/hiihtoniilot

Lisätietoja:

Sirkka-Liisa Kuusela 
p. 050 555 4529
sirkkaliisa.kuusela@kolumbus.fi

Hanna Okkonen
aikuisliikunnan koordinaattori, Suomen Latu ry
p. 045 138 4928
hanna.okkonen@suomenlatu.fi

Liitetiedostot

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu 78 000 jäsentä 216 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs