Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Suomalainen Mediacone haastaa ruotsalaisen Spotifyn

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Suomalainen Mediacone haastaa ruotsalaisen Spotifyn

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2016 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Suomalainen Mediacone pistää kampoihin Spotify Businekselle asiakastilamarkkinoinnin ratkaisuissa. Siinä missä Spotify tarjoaa yritysasiakkailleen ainoastaan soittolistoja, tuo Mediacone yrityksien käyttöön asiakastilamarkkinoinnin kokonaisratkaisun, joka kokoaa yhteen sekä taustamusiikin että digitaalisen asiakastilamarkkinoinnin ratkaisut. Mediaconeen ainutlaatuinen, patentoitu sisällönjakeluteknologia mahdollistaa asiakastilojen sisältöjen jakelun ja hallinnoinnin keskitetysti. 

Mediacone on digitaaliseen asiakastilamarkkinointiin erikoistuneen Pinesker Media Companyn päätuote ja kokonaispalvelun tarjoajana toimialallaan uniikki.  

”Suuressa osassa yrityksistä taustamusiikki ja diginäyttöjärjestelmät hankitaan eri aikoihin ja eri paikoista. Tästä seuraa paitsi päällekkäisiä kustannuksia, myös sisällöllisiä synkronointiongelmia ja moninkertaisesti työtä, koska sisällönhallinta on jakautunut useaan eri lähteeseen. Jos tavoitellaan laadukasta ja kustannustehokasta asiakastilakokemusta, musiikki ja diginäytöillä pyörivät sisällöt eivät saisi olla kaksi erillistä linjaansa, vaan yksi, keskitetysti hallittu kokonaisuus”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Pasi Harju.

Mediaconeen sisällönjakeluteknologia on liitettävissä myös olemassa oleviin äänentoisto- ja diginäyttöjärjestelmiin.

”Asiakastiloissa tapahtuvalla markkinoinnilla on merkittävä vaikutus yrityksien myyntiin. Ei siis ole yhdentekevää, miten tämä asia on yrityksissä ratkaistu”, Harju jatkaa.

Ei mediaa ilman sisältöä

Mediaconeen taustayritys, Pinesker Media Company, tekee tiivistä yhteistyötä musiikkipalvelu DJ Onlinen kanssa. Mediaconeen hyödyntämä sisällönjakelujärjestelmä on ollut käytössä musiikkipuolella jo yli 10 vuoden ajan ja sitä hyödyntävät mm. HOK Elanto, Ray Casino Helsinki ja Hilton.

Mediaconeen musiikkipalvelu eroaa Spotifysta myös palvelumallinsa puolesta: siinä missä Spotifyssa asiakas joutuu laatimaan soittolistansa itse, vastaa Mediacone sisällön suunnittelusta asiakkaan puolesta.

Vuonna 2014 perustettu Pinesker Media Company eroaa muista digitaalisia asiakastilapalveluita tarjoavista yrityksistä paitsi kokonaispalvelullaan, myös sisällöntuotanto-osaamisellaan ja mediatilan myyntipalvelullaan. Mediamyyntipalvelusta asiakkaalle palautuvan rahan ansiosta Mediacone maksaa ajan myötä itse itsensä. Pinesker tähtää palvelu- ja teknologiakonseptillaan kansainvälisille markkinoille. 

Lisätietoja

Pasi Harju, hallituksen puheenjohtaja, Pinesker Media Company, 010 281 7200, pablo@djonline.fi

Rikhard Matalalampi, vastaava tuottaja, Pinesker Media Company, 044 015 1591, rikhard@pinesker.com

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liikeidean arvioinnista alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää yrityksestä www.mikseimikkeli.fi

Pinesker Oy on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n ”Lean startup -ketterä kehittämisohjelma” -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs