Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » StyleRoom: Tyylipuhtaat kodit inspiroivat tavallisia kotisisustajia

A-lehdet Oy

StyleRoom: Tyylipuhtaat kodit inspiroivat tavallisia kotisisustajia

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 09:17
Julkaisija: A-lehdet Oy

StyleRoomin järjestämässä Suomen inspiroivin koti -äänestyksessä menestyivät moderni minimalismi ja vaalea romantiikka

Suomen inspiroivin koti -äänestyksen voitti Musta ovi -blogia kirjoittava Marja Wickman. Nimimerkki Mustaoven koti on taitavasti rakennettu ja skandinaavisen pelkistetty, ja sen tunnusmerkeistä selkein ovat suuret betonipinnat. Design-huonekalut, kauniit yksityiskohdat ja omaperäiset tilaratkaisut sulautuvat kodissa saumattomasti yhteen. 

Sisustusyhteisö StyleRoom järjesti tänä vuonna Suomen inspiroivin koti -äänestyksen ensimmäistä kertaa. Finaalissa vastakkain oli viisi erityylistä kotia, joista suuri yleisö sai äänestää voittajan. Äänestäjiä inspiroivat eniten kodit, jotka edustivat vahvasti sisustuksen jo pitkään ihailtuja tyylisuuntia: minimalismia ja toisaalta rönsyävää romantiikkaa. Mustaoven modernia kotia äänesti 24,2 prosenttia yli 5 000 äänestäjästä. Romanttinen, vaalein värein sisustettu Hanna-Riikan koti jäi vain niukasti toiseksi. 

Uudenlaisen sisustuspalkinnon tarkoituksena on nostaa esiin taitavimmat kotisisustajat ja palkita koti, joka tyylillään ja ratkaisuillaan innostaa ja inspiroi muita kodinsisustajia.

 

Kauniin ei tarvitse olla kallista

Mustaovi-nimimerkillä kotiaan sisustava Marja Wikman on ammatiltaan sisustussuunnittelija. Hän iloitsi voitosta, etenkin kun kodin sisustus on vielä kesken. 

"Tämä on tosi iso kunnia, erityisesti siksi, että kyseessä oli StyleRoomin lukijoiden äänestys, eikä raadin. Kiva kuulla kotimme inspiroivan muita, vaikka tiedän tyylimme jakavan mielipiteitä", Marja kertoi kuullessaan voitosta. 

Marja uskoo, että erityisesti hänen Musta ovi -blogistaan ihmiset saavat inspiraatiota ja konkreettisia vinkkejä kotiin. "Meillä on selkeä oma linja kodin suhteen. Teemme miehen kanssa yhdessä kotiamme, vaikka ideat ovat pääasiassa minun. Periaatteemme on se, että kauniin ei tarvitse olla kallista."

 

StyleRoom on Ruotsissa 2008 perustettu sisustamisen verkkoyhteisö, jonka A-lehdet Oy lanseerasi Suomeen maaliskuussa 2014. Sisustusyhteisössä on jo 7 400 suomalaista rekisteröitynyttä jäsentä ja kaikkiaan yli 50 000 kotikuvaa, jotka esittelevät aitoja suomalaisia koteja.

Katso video voittajakodista: http://www.styleroom.fi/users/Styleroom.fi/blogs/12383-kylassa-suomen-inspiroivimmassa-kodissa

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs