Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Sosiaalinen media tuo nopeutta ja avoimuutta Wirman viestintään

Lappeenranta Business & Innovations

Sosiaalinen media tuo nopeutta ja avoimuutta Wirman viestintään

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2012 klo 15:26
Julkaisija: Lappeenranta Business & Innovations

Twitter- ja Facebook-viestintä täydentävät Wirma Lappeenranta Oy:n tiedotusta.

Lappeenrantalainen kehitysyhtiö Wirma Lappeenranta Oy aloitti sosiaalisen median käytön pian perustamisensa jälkeen keväällä 2012. Yhteisöpalvelu Facebook ja mikroblogipalvelu Twitter valittiin kanaviksi, joiden kautta välitetään tietoa ajankohtaisista yrityskehitysasioista.

”Wirma päivittää profiileitaan säännöllisesti. Tietoa jaetaan paitsi omasta toiminnasta, hankkeiden tuloksista ja tapahtumista, myös muiden tärkeiden toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden uutisista, vaikkapa alueen avoimista työpaikoista”, Wirma Lappeenrannan projektikoordinaattori Helena Laitinen kertoo. Laitinen vastaa Wirman sosiaalisesta mediasta oman työnsä ohella.

Sosiaalisen median kautta saa myös yhteyden wirmalaisiin: esimerkiksi Facebookin kautta voi laittaa kyselyitä yritysasiantuntijoille ja asiakaspalvelijoille. Twitteriä ja Facebookia käytetään Wirmassa myös tiedonhankintaan.

”Esimerkiksi kansainvälisiä energiateknologiaan ja EU-rahoitukseen liittyviä uutisia saa erittäin nopeasti Twitterin kautta”, Laitinen sanoo.

Wirma on elinkeinoyhtiöistä edelläkävijä Twitterin käytössä. Facebookissa muita elinkeinoyhtiöitä ja yrityskehitysorganisaatioita on enemmän. Wirma löytyy helposti Facebookista nimellä Wirma Lappeenranta Oy, http://www.facebook.com/WirmaLappeenrantaOy tai Twitteristä http://twitter.com/WirmaLPR.

Jatkossa Wirma suunnittelee panostavansa sähköisiin palveluihin entistäkin enemmän. Tavoitteena on, että asiakasvolyymien kasvu kanavoituu ensisijaisesti sähköisiin jakelukanaviin. Yhteistyö myös valtiohallinnon yrityskehittäjien tarjoamien sähköisten palveluiden kanssa on tarkoitus tiivistää.


Lisätietoja

Helena Laitinen
Wirma Lappeenranta Oy
puh. 040 679 8067
helena.laitinen@wirma.fi

Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä, yrityksiä ja matkailijoita sekä kehittää alueen toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Tavoitteenamme on saada Lappeenrannan seudulle lisää vetovoimaa ja uudistuvaa liiketoimintaa. Wirma on Lappeenrannan ja ympäristökuntien - Lemin, Luumäen, Savitaipaleen, Suomenniemen ja Taipalsaaren - omistama, voittoa tavoittelematon, seudullinen elinkeinoyhtiö. www.wirma.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs