Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » SomePitching.com – verkossa käytävä startup-yritysten liikeideakilpailu ratkesi W-Securen Wiwell Safety-hälytysjärjestelmän voittoon

SoMePitching ry

SomePitching.com – verkossa käytävä startup-yritysten liikeideakilpailu ratkesi W-Securen Wiwell Safety-hälytysjärjestelmän voittoon

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2011 klo 09:47
Julkaisija: SoMePitching ry

Toista kertaa järjestetty, täysin sosiaalisen median välityksellä internetissä käyty SomePitching-liikeideakilpailu on ratkennut. Kilpailun voittajaksi selviytyi W-Secure Oy. W-Securen kehittämä Wiwell Safety on hälytysjärjestelmä, joka valvoo arvokkaita tavaroita ulkotiloissa. Kilpailussa toiselle sijalle sijoittui Pätkät.fi-palvelu, ja kolmannelle Tribevine Oy. Yleisön suosikki oli puolestaan Sports Teamtool. Tällä kertaa kilpailijoita mukana mm. Oulusta, Helsingistä ja Joensuusta.

Kilpailun taustalla on neljä kokenutta yrittäjää – liiketoiminnan käynnistämisen, tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, sekä sosiaalisen median ammattilaista, jotka haluavat auttaa toimintansa alkuvaiheessa olevia yrityksiä ja rahoittajia kohtaamaan toisensa paremmin ja näin nopeuttaa ideoiden jalostumista tuottavaksi liiketoiminnaksi. Tämän ajatuksen pohjalta he perustivat SomePitching–yhdistyksen, joka toimi nyt toista kertaa järjestetyn SomePitching–kilpailun taustavoimana. Ensimmäinen kilpailu käytiin keväällä 2011, ja sen voittaja Kassi-palvelu ja toiseksi tullut Spektikor Oy ovat jo päässeet liiketoiminnassaan hyvään vauhtiin.

SomePitching ry:n hallituksen puheenjohtaja Tom Laineen mukaan edellä mainitussa tavoitteessa on onnistuttu hyvin, sillä kilpailijat ovat saaneet runsaasti palautetta sekä suurelta yleisöltä että tuomaristolta ja sijoittajilta, kun liikeideoita esitelleet videot ovat olleet kaikkien nähtävillä useissa eri kanavissa: kilpailun kotisivuilla ja Facebook-ryhmässä sekä YouTubessa. Ensimmäiseen kilpailuun verrattuna äänestyksen painopistettä siirrettiin tietoisesti Facebookiin, koska nimenomaan sitä kautta valtava määrä ihmisiä kävi tutustumassa kilpailijoihin jo ensimmäisen kilpailun aikana.

”SomePitching.com-liikeideakilpailusta puhuttaessa on syytä korostaa erityisesti kahta asiaa: yhtäältä yleisöaspektia eli kuluttajien ja potentiaalisten ostajien mahdollisuutta kommentoida esitettyjä ideoita, ja toisaalta sitä erittäin laajaa ja kokenutta, eri alojen huippuosaajien joukkoa, joista kilpailun tuomaristo koostuu. Nämä molemmat ovat sellaisia aspekteja, joita ei ole missään muussa kilpailussa, ja siksi ne tullaan säilyttämään olennaisina osina kilpailua jatkossakin”, Laine toteaa.

Tulevaisuudessa kilpailu tullaan järjestämään säännöllisesti 2-3 kertaa vuodessa. Sen konsepti on jatkuvan kehitystyön alla sekä sisällöllisesti että maantieteellisen levinneisyyden osalta; jatkossa tavoitteena on kansainvälisyys niin kilpailijoissa kuin tuomareissakin. Mahdollisia laajenemissuuntia kilpailulle ovat muun muassa Venäjä ja Baltian maat. Kilpailun järjestäjät etsivät jatkuvasti uusia yhteistyötahoja kilpailun kehittämiseksi.

 

Lisätietoja:

SomePitching ry:n hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Tom Laine GSM 0400 296 196,

E-mail tom.laine@somehow.fi , www.somepitching.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs