Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Some puhuu: Belgia voittaa Euroviisut

Adobe

Some puhuu: Belgia voittaa Euroviisut

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2017 klo 13:55
Julkaisija: Adobe

Euroviisut ovat täydessä vauhdissa ja huipentuvat finaalitaistoon lauantaina. Sosiaalisen median mukaan voiton kotiin vie Belgian Blanche. Arvio käy ilmi Adoben tuoreesta raportista.

Adobe on analysoinut 29 miljoonaa Euroviisuihin liittyvää sosiaalisen median aktiviteettia. Tulosten mukaan Belgian edustaja Blanche on vahvin voittajaehdokas. Näin ollen vedonlyöjien suosikki Italia ei siis tulisi juhlimaan voittoa.

Kymmenen kärki sosiaalisen median mukaan

  1. 17-vuotias Belgian Blanche nousi suuren yleisön tietoon Belgian Voice-kilpailun kautta. Blanche on yksi Euroviisujen nuorimmista kilpailijoista tänä vuonna ja esittää kappaleen City Lights.
  2. Italian Francesco Gabbani esittää kappaleen Occidentali’s Karma. Laulu on saanut paljon inspiraatiota itämaisesta kulttuurista.
  3. Ranskan edustaja Alma esittää Requiem-kappaleen. Musiikkia hän alkoi tehdä viisi vuotta sitten.
  4. Kreikan Demy esittää kappaleen This Is Love. Edustustehtävän lisäksi hän on kreikkalaisen Mamma Mia -tuotannon pääosassa.
  5. Isoa-Britanniaa edustaa Lucie Jones, joka oli maan X Factorin finalisti vuonna 2009. Hän esittää kappaleen Never Give Up On You, jonka kirjoittamiseen on osallistunut vuoden 2013 viisut voittanut Emmelie de Forest.
  6. Saksaa edustava Levina aloitti oman musiikin tekemisen jo 12-vuotiaana. Hän esittää kappaleen Perfect Life, jonka tekijä Lindy Robbins on tehnyt hittejä Anastacialle, Backstreet Boysille ja Jason Derulolle.
  7. Irlannin Brendan Murray on Hometown-poikabändin jäsen ja edustaa maataan kappaleella Dying to Try.
  8. Australian 17-vuotias edustaja Isaiah on kotoisin saarelta, jolla on vain 5 000 asukasta. Se ei ole estänyt maailman valloitusta musiikilla: hänen debyyttikappalettaan on suoratoistettu miljoonia kertoja. Euroviisuissa hän esittää kappaleen Don’t Come Easy.
  9. Sveitsiä edustava Timebelle on yksi Euroviisujen monimuotoisimmista bändeistä: Sveitsin lisäksi jäsenillä on juuria Romaniassa, Ruotsissa ja Saksassa. Timebelle esittää kappaleen Apollo.
  10. 17-vuotias Kristian Kostov edustaa Bulgariaa laululla Beautiful Mess. Hän on osallistunut Venäjän Vocie Junior -kilpailuun ja Bulgarian X Factoriin.

Tietoja tutkimuksesta

Adobe Digital Insights -tutkimus perustuu anonyymiin dataan yli 29 miljoonasta sosiaalisen median aktiviteetista (maininnat, tykkäykset, seuraajat, videoiden katselukerrat jne.) sosiaalisen median kanavissa tammikuusta 2016 maaliskuuhun 2017.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Kia Yliperttula
+358 40 579 5913
kia.yliperttula@hkstrategies.com

Adobe Systems 

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs