Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Smartum Oy:n asiakaslehti Dialogiin

A-lehdet Dialogi Oy

Smartum Oy:n asiakaslehti Dialogiin

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 11:00
Julkaisija: A-lehdet Dialogi Oy

A-lehdet-konserniin kuuluva Dialogi sai kustannettavakseen kohdennettuja maksuvälineitä hyvinvoinnin edistämiseksi tuottavan Smartum Oy:n sidosryhmälehden.  Smartumin tuotteita ovat mm. Liikuntaseteli, Liikunta- ja kulttuuriseteli, sekä Smartum Palveluseteli kuntien palvelusetelitoiminnan järjestämiseen. Tämän lisäksi Dialogi tulee kirkastamaan Smartum Oy:n verkkosivuston ja markkinointiviestintämateriaalien visuaalisen ilmeen. Uudistukset lanseerataan alkusyksystä. Smartumin lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Smartumin asiakkaina on yli 12.000 yritystä, joissa työskentelee noin miljoona työntekijää. Miljoona suomalaista puolestaan asuu kunnissa, joissa on käytössä Smartum Palveluseteli.

”Smartum on suomalainen perheyritys, joka on ollut edistämässä suomalaista hyvinvointia yli viidentoista vuoden ajan. Smartum haluaa edelleen terävöittää viestiään, ja me Dialogissa olemme innoissamme päästessämme viemään aina vaan tärkeämmäksi tulevaa hyvinvoinnin sanomaa eteenpäin”, sanoo Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen.

”Olen iloinen alkavasta yhteistyöstä ja odotan siltä paljon. Uskon, että yhdessä Dialogin kanssa saamme muokattua viestinnän kanavamme entistä paremmaksi ja vaikuttavammaksi", sanoo Smartumin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kati Nyman.

Lisätiedot:

Dialogin asiakkuusjohtaja Matti Huttunen, 050 4144 729

www.dialogi.fi

 

A-lehdet Dialogi Oy on A-lehdet Oy:n tytäryhtiö ja Pohjoismaiden palkituin asiakasmediatalo. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 12,9 miljoonaa euroa. Dialogi on erikoistunut sisältömarkkinointiin ja asiakkaiden tarinoiden kertomiseen eri viestintäkanavissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs