Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Sexpon nettineuvonta aukeaa kesätauon jälkeen

Sexpo

Sexpon nettineuvonta aukeaa kesätauon jälkeen

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 09:45
Julkaisija: Sexpo

Sexpon maksuton nettineuvonta aukeaa maanantaina 15.8. kesätauon jälkeen ja palvelee
seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Neuvontaan voi lähettää kysymyksiä arkipäivisin nimettömänä, kellonajasta riippumatta. Kysymyksiin vastaa aina koulutettu seksuaalineuvoja, -terapeutti tai -kasvattaja.

Sexpon neuvontapalvelujen kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Nettineuvontaan tulevien kysymysten määrä on kasvanut moninkertaiseksi vuoteen 2014 verrattuna. Sexpon seksuaalineuvoja Oona Turusen mukaan kysymysten määrän kasvuun vaikuttavat nimettömyys ja maksuttomuus.

”Sexpon nettineuvonnan sivuilla kävijät pääsevät lukemaan muiden lähettämiä kysymyksiä vastauksineen. He huomaavat, että muutkin ovat voineet miettiä samoja asioita ja uskaltavat siksi itsekin kysyä.”

Sexpon maksutonta puhelinneuvontaa on kehitetty vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Nuorille on varattu oma puhelinneuvonta-aika, jotta voitaisiin selvittää nuoren tilanne perusteellisemmin. Siten nuori saadaan ohjattua hänelle sopivan palvelun pariin.

Asiakkailta saadun palautteen perusteella Sexpo on usein ensimmäinen taho, josta apua lähdetään etsimään. Nettineuvonnan ja puhelinneuvonnan kautta voi myös hakeutua juttelemaan asiasta kasvotusten.

”Olemme usein ensimmäinen askel avun piiriin. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa, millaista apua hän tarvitsee ja ohjaamme hänet oikean palvelun pariin. Voimme myös auttaa esimerkiksi hoito- ja opetusalan henkilöstöä asioissa, joiden kohtaamiseen he tarvitsevat ulkopuolista tukea,” Oona Turunen summaa.

 

Lisätiedot:

Anna Kolster, vastaava neuvoja
050 400 8629, anna.kolster@sexpo.fi

Sexpo on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs