Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Sari Mikkonen-Mannila A-lehtien hallitukseen

A-lehdet Oy

Sari Mikkonen-Mannila A-lehtien hallitukseen

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2014 klo 11:02
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy on valinnut yhtiökokouksessaan 16.4.2014 yhtiön uudeksi hallituksen jäseneksi Sari Mikkonen-Mannilan.

"Sarin vahva osaaminen meille tärkeillä alueilla, kuten markkinointi ja digitaalinen markkinointi sekä tuotteiden ja palveluiden brändäys vaikuttivat päätökseemme kutsua hänet mukaan hallitukseemme", A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen toteaa.

Mikkonen-Mannila on työskennellyt pitkään mainostoimistoissa, viimeksi Skandaali Publicis Worldwide luovana johtajana. Tällä hetkellä hän työskentelee HJK:n markkinointijohtajana.

"A-lehdet on hyvämaineinen perheyhtiö, joka on jo ottanut isoja askeleita kohti uudenlaista mediamarkkinaa. On kunnia olla mukana tekemässä tätä muutosta talossa, jossa huokuu nyt iso tekemisen meininki”, Mikkonen-Mannila sanoo.

A-lehtien pitkäaikaiset hallituksen jäsenet Leena Paananen ja Timo Saini jäivät pois A-lehtien hallitustyöskentelystä yhtiökokouksen yhteydessä.

A-lehtien hallituksen muodostavat nyt Olli-Pekka Lyytikäinen (hallituksen puheenjohtaja), Anne Lyytikäinen-Palmroth, Yrjö Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Sari Mikkonen-Mannila ja Pekka Vähähyyppä.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen, p. 050 414 4546

 

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. A-lehtien yhtenä strategisena painopisteenä on digitaalisen liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen. Tuoreita tulokkaita yhtiössä ovat Finnish Design Shop, Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa ja Suomessa keväällä avattu sisustusportaali Styleroom.fi. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs