Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Samsungin laitteisiin tulee HBO

Samsung Electronics Nordic

Samsungin laitteisiin tulee HBO

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2012 klo 12:30
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin laitteisiin tulee HBO

HBO Nordic tuo lokakuun puolivälissä markkinoille tv-palvelun pohjoismaiselle yleisölle. Alle 10 eurolla kuussa kuluttajat pääsevät käsiksi HBO:n ja muiden sisällöntuottajien tv-sarjoihin ja elokuviin tekstitettyinä. Sarjojen uusimmat episodit tulevat tarjolle heti, kun ne on esitetty Yhdysvalloissa, ja lisäksi käytettävissä ovat kaikki aiempien tuotantokausien jaksot. Kaikki tekstitettyinä paikallisille kielille. Palvelu on valmiiksi asennettuna mukana useimmissa Samsungin Smart TV -malleissa, bluray-soittimissa, älypuhelimissa ja tablettitietokoneissa.

Samsung Electronics Nordic ja HBO Nordic kertoivat yhteisistä suunnitelmistaan Euroopan suurimmilla kodinelektroniikkamessuilla, IFAssa Berliinissä. Kyseessä on alueen ensimmäinen HBO:n nimeä kantava palvelu. HBO Nordic tarjoaa laatukanavan ilman mainoksia vuorokauden ympäri. Paikallisten levityskumppanien avulla HBO tarjoaa korkealaatuista sisältöä suoraan kuluttajille sekä ennakkotilattuna että tilausvideoina (Video on Demand).

HBO Nordic tuo tilaajien ulottuville tuotantokausien lisäksi kulissientakaista aineistoa useista suosikkisarjoista, kuten Boardwalk Empire℠, The Newsroom℠, Game of Thrones℠, True Blood℠, Veep℠ ja Girls℠, mutta myös klassikoita kuten Sex and the City℠, The Sopranos ja The Wire℠. Palvelu sisältää myös muiden sisällöntuottajien täysin uusia sarjoja, kuten Magic City℠, Hit and Miss℠, Continuum℠ ja Borgia. Näiden lisäksi palvelu tarjoaa elokuvia useimmilta Hollywoodin tuotantoyhtiöiltä, mutta myös muilta kansainvälisiltä ja riippumattomilta yhtiöiltä. Palvelun hinta asettuu alle 10 euron kuukaudessa.

– HBO Nordic on ensimmäinen pohjoismainen palvelu, jolla on HBO:n alkuperäissarjojen viimeisimmät jaksot, vieläpä tekstitettyinä ja katsottavissa heti, kun ne on lähetetty USA:ssa. Palvelua voi käyttää millä tahansa laitteella, jolla pääsee internetiin, sanoo HBO Nordicin toimitusjohtaja Hervé Payan.

HBO Nordic tulee pohjoismaiden markkinoille Samsungin kautta lokakuun puolivälissä. Samsung asentaa palvelun valmiiksi Smart TV -malleihin, bluray-soittimiin, joissa on Smart Hub sekä tablettitietokoneisiin, joissa on Android-alusta. Palvelu toimii myös vuoden 2011 Smart TV -malleissa (D-sarja) ja sen voi ladata sovelluksena Samsung AppStoresta. Samsung näkee yhteistyön HBO Nordicin kanssa strategisena voimavarana

– Olemme tavattoman taitavia tuottamaan parhaat näytöt ja kuvantoiston, puhutaanpa sitten televisioista, älypuhelimista, tietokoneista tai tableteista. Nyt niiden käyttäjät pääsevät nauttimaan HBO:n parhaista sisällöistä riippumatta siitä, istuvatko he bussissa puhelimen kanssa, työpöydän ja kannettavan ääressä, sohvalla tv:n edessä vai vuoteessa tabletin kanssa. Tätä sanotaan valinnanvapaudeksi ja se on tunnussanamme Samsungilla, sanoo Samsung Electronics Nordic AB:n varatoimitusjohtaja Thomas Anderfelt.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta. 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs