Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » SAMSUNG S9 – TELEVISIO, TAIDETEOS

Samsung Electronics Nordic

SAMSUNG S9 – TELEVISIO, TAIDETEOS

Kutsu.
Julkaistu: 05.06.2013 klo 14:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung S9 edustaa ajatonta muotoilua, huippuinsinööritaitoa ja teknistä edelläkävijyyttä. Samsungin upeaa luomusta pääsee ihailemaan kesän ajan Helsingissä design-myymälä Skannossa.

Ajattoman muotoilun taustalla on yleensä merkittävää insinööritaitoa, eikä S9 ole tästä poikkeus. Asialleen omistautunut muotoilutyöryhmä työskenteli väsymättä löytääkseen parhaat materiaalit ja luodakseen vaikuttavan yhdistelmän näyttävää muotoilua, huipputeknologiaa ja todellista insinööritaitoa.

 

Ennenäkemätön muotoilu

S9:n suunnittelutyössä ehdittiin harkita jo useampia muotoiluratkaisuja ennen kuin Samsung loi kehyksen, joka antaa tälle televisiolle ainutlaatuisen identiteettinsä. Televisio näyttää taideteokselta minimalistisine kehyksineen. Tähän vaikutelmaan pääsemiseksi panostettiin erityisesti mekaanisten osien piilottamiseen niin, että S9:n muotoilu saatiin pidettyä hillityn eleganttina.

– Emme hyväksyneet kompromisseja suunnitellessa television luonnetta ja hillittyä tyyliä. Yleensä tuotteiden muotoiluun tehdään muutoksia kehitystyön kuluessa käytännön syistä. S9-mallin osalta alkuperäistä muotoilukonseptia ei muutettu lainkaan. Myös television taustapuolen muotoiluun kiinnitettiin erityishuomiota. Meille oli erityisen tärkeää, että televisio näyttää hyvältä joka kulmasta. Pyrkimyksenä oli luoda täydellinen tuote joka erottui aiemmasta ajattelusta, toteaa Samsung S9-television päämuotoilija Euiseok Kim.

 

Todellisuutta tarkempi UltraHD-kuvanlaatu

UHD-televisio (ultrateräväpiirto) on tarkkuudeltaan neljä kertaa parempi kuin Full HD (1080p). UHD-tarkkuus mahdollistaa ennennäkemättömän tarkan kuvanlaadun lisäksi sen, että televisiota voi katsoa entistä lähempää. 4K-tarkkuudella varustetun television kuva-alan koko on 85 tuumaa (214 cm). Televisio osaa myös skaalata tavallisen kuvan UHD-tarkkuudelle televisioruudun vaikuttavaan kokoon sopivaksi.

Samsungin Precision Black Pro -teknologian ansiosta S9 tarjoaa näyttäviä ja syviä mustan sävyjä sekä kirkkaita valkoisen sävyjä. Selkeä kontrasti saa kuvalaadun erottumaan edukseen. Äärimmäisen suuri kontrastisuhde ja Ultimate Dimming -toiminto tuottavat yhdessä erittäin terävää ja tarkkaa kuvaa.

Samsung UHD TV nostaa rimaa myös suorituskyvyn ja toimivuuden osalta. Televisio tarjoaa tällä hetkellä käytettävissä olevat liitännät eri kuvalähteisiin ja se on päivitettävissä myös tuleviin UHD-standardeihin. Innovatiivinen teknologia varmistaa, että S9 pysyy ajattomana niin ulko- kuin sisäpuoleltakin.

 

Television luonteeseen sopiva ääni

S9-televisioon on yhdistetty vaikuttava äänijärjestelmä. Televisiossa on 2.2-kanavainen 3-tieäänijärjestelmä, joka on piilotettu television kehykseen. Siten äänielämykset ovat huomattavasti parempia kuin tavallisilla televisioilla. Järjestelmän dynaaminen ääni täydentää UHD-kuvaa loistavasti ja tuloksena on upea katseluelämys.

Samsung S9 on saatavana viikosta kesäkuun toisesta viikosta alkaen. Tietoa jälleenmyyjistä osoitteessa http://www.samsung.fi/S9

Samsung S9 UHD -televisio on nähtävillä kesän ajan design-myymälä Skannossa, osoitteessa: Mannerheimintie 4, 00100 Helsinki. Avoinna 10-18. Varaa aika Samsungin yksityisesittelyyn: SamsungPR@osg.fi

 

Tekniset tiedot:

SAMSUNG 85” UHD TV - UE85S9. Näytön tarkkuus 3840 x 2160 (UltraHD). Taustavalon paikallinen himmennys: Micro Dimming Ultimate (240 himmennyspistettä). 4x HDMI, 3xUSB, WLAN, kaksoisviritin, kovalevytallennusmahdollisuus. Näytön koko 85” (215 cm). Käyttöteho 295 W. Vuotuinen virrankulutus* (kWh) 431, käyttöteho standby-tilassa (W) 0,4. Energialuokka B. Paino ilman raamia ja jalustaa 59 kg. Paino raamin ja jalustan kanssa 86 kg. Koko ilman raamia ja jalustaa 1991 x 1085 x 56 mm. Koko raamin ja jalustan kanssa 2004 x 1624 x 582 mm. Kehyksen kaittimet: 120 W (20 W x 2, Woofer 20 W x 2, Center 40 W) Dolby Digital Plus, DTS Premium Audio. Laitteen suositushinta on 35.000€. 

*S9-malli sai vuonna 2013 Best of Innovations Award -palkinnon ainutlaatuisesta muotoilustaan, joka erottuu täysin perinteisestä televisiomuotoilusta.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Markus Nummisalo, myyntipäällikkö AV, m.nummisalo@samsung.com, p. 0400 569 228

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluu mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 227 000 työntekijää 75 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on yli 143 miljardia Yhdysvaltain dollaria.  Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs