Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Samsung esittää: Spot Digger

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittää: Spot Digger

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

SAMSUNG ESITTÄÄ: SPOT DIGGER

SPOT DIGGER, LUMI- JA RULLALAUTASOVELLUS LANSEERATTIIN MAAILMANLAAJUISESTI ANDROIDILLE BOARD EXPOSSA HELSINGISSÄ 2.–4. MARRASKUUTA.

Lumi- ja rullalautailun suuret nimet ovat yhdistäneet voimansa ja rakentavat maailman suurinta yhteisöä lumi- ja rullalautailijoille lanseeramalla Spot Diggerin, sovelluksen, joka auttaa käyttäjiä löytämään parhaimmat skeitti- ja lumilautaspotit ympäri maailman. Spot Diggerin ovat perustaneet Eero Ettala ja Fredu Sirviö ja sen takana on vaikuttava tiimi kansainvälisiä lumi- ja rullalautailun ammattilaisia. Spot Digger Android-sovelluksen kehityksen on rahoittanut Samsung Suomi. 

Spot Digger on paikkasidonnainen, sosiaalinen mobiilisovellus ja internetpalvelu, joka mahdollistaa parhaiden spottien etsimisen, jakamisen ja reittauksen. Käyttäjät luovat palvelun sisällön lisäämällä spotteja kartalle. Sovellus näyttää spotit sekä kartta- että listanäkymässä. Spotteja voi myös etsiä etäisyyden, nimen, reittauksen ja tyypin mukaan. Käyttäjät voivat chekata sisään spotille, lisätä kuvia ja tietoa omista spoteistaan ja reitata muiden spotteja ja kuvia. Uutisvirrassa näkyy reaaliaikaisesti mitä muut käyttäjät tekevät.

Spot Diggerin takana on vaikuttava kansainvälinen ammattilaistiimi: lumitiimissä ovat mukana maailmankuulut Eero Ettala, Mark McMorris, Aaron Biittner, Fredu Sirviö, Halldor Helgason, Eiki Helgason ja Heikki Sorsa. Skeittitiimissä ovat mukana ammattiskeittaajat: Madars Apse, Jaakko Ojanen, Simo Makela, Jesse Turunen ja Pirkka Pollari.

Tiimiläiset ovat aktiivinen osa Spot Digger yhteisöä. He tuottavat sisältöä kuten blogikirjoituksia spotdigger.com sivustoille, kuvaavat videoita ja valokuvia Spot Diggerille, listaavat omat spottinsa samaan aikaan kun matkustavat ympäri maailmaa kisoissa ja kuvaavat suosituimpia skeitti- ja lumilautaelokuvia.

Ajatus sovelluksesta lähti perustajien omasta turhautumisesta maailmaa kierrellessä. Ei ollut helppoa tapaa löytää spotteja reissatessa uusissa paikoissa, tai keksiä uusia paikkoja omasta kaupungista. Näin syntyi idea sovelluksesta, jonka avulla voisi löytää toisten lisäämiä spotteja ja tallentaa omia spotteja.

"Kaikki ne spotit, mitkä oli ennen mun päässä löytyy nykyään mun kännykästä. Erittäin vapautunut fiilis!", sanoo Eero Ettala, toinen Spot Diggerin perustajista.

Spot Diggerin avulla käyttäjällä on taskussaan kaikki maailman spotit ja sovellus antaa mahdollisuuden seurata muita. Spot Diggerin avulla on helppo seurata kavereita, ammattilaisia, alan julkaisuja ja brändejä.

Samsung Suomi on Spot Diggerin pääyhteistyökumppani ja osallistuu aktiivisesti alan tapahtumiin. "Samsung suhtautuu urheiluun intohimoisesti ja lumilautailu sekä skeittaus ovat mielenkiintoisia lajeja. Olemme osallistuneet monien urheilutapahtumien järjestämiseen ja kehittäneet tuotteita, kuten Galaxy Xcover, jotka sopivat kestävyytensä ansiosta erityisen hyvin juuri lautailijoille. Olemme innoissamme Spot Diggeristä, koska se on uusi innovaatio, joka auttaa lautailijoita löytämään parhaat spotit toteuttaa intohimoaan", kertoo Samsung Suomen markkinointipäällikkö Eva Carrero.

Sovellus lanseerattiin maailmanlaajuisesti Androidille 2. marraskuuta. iOS versio lanseerataan maailmanlaajuisesti tammikuun 2013 alussa.

 

Media-aineisto löytyy osoitteesta:

www.spotdigger.com/media

Facebook: Spot Digger

Instagram: Spotdigger

Lisätiedot ja haastattelut:

Eero Ettala, eero@spotdigger.com

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs