Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Riikka Pekkalasta Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittaja

A-lehdet Oy

Riikka Pekkalasta Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittaja

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2013 klo 10:46
Julkaisija: A-lehdet Oy

Unelmien Talo&Koti -lehden päätoimittajaksi on nimitetty lehden toimituspäällikkö Riikka Pekkala 1.6.2013 alkaen. Pekkala on toiminut aikaisemmin mm. toimituspäällikkönä Anna-lehdessä sekä Dialogi Oy:n asiakaslehtiyksikössä. Unelmien Talo&Koti -lehteä julkaisee A-lehdet-konserniin kuuluva A-kustannus Oy.

"Vuoden alussa uudistettu Unelmien Talo&Koti saa Riikka Pekkalasta laaja-alaisen lifestyle-osaajan. Riikka on tehnyt sekä asumisen- että naistenlehtiä ja nykyisessä työssään osoittanut, että hallitsee elämänmakuisen konseptin tuottamisen", sanoo A-lehtien julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth.

"Unelmien Talo&Kodin uudistus on mennyt valtavan hyvin, olemme myyneet koko vuoden lehdenmyynnin budjetin täyteen jo nyt. Lehti on ollut menestys myös irtonumeromyynnissä. Riikka saa johdettavakseen motivoituneen toimituksen ja kasvussa olevan lehden", jatkaa Lyytikäinen-Palmroth.

"Unelmien Talossa&Kodissa työskentely on palkitsevaa ja lukijat fanittavat meitä tavalla, joka on aivan ainutlaatuista. On inspiroivaa tehdä lehteä, joka on luonteeltaan iloinen, värikäs ja rento. Olemme löytäneet selvästi omintakeisen konseptin, jota lähden vetämään innostuneena", Pekkala kertoo.

Lisätiedot: A-kustannus Oy, julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth, 09 759 6344.

 

 

A-lehtien vahvan asumisenlehtisegmentin muodostavat Avotakka, Meidän Mökki, Meidän talo, Unelmien Talo&Koti ja ViherPiha. Unelmien Talo&Koti tarjoaa lukijoilleen runsaasti edullisia sisustus-, ruoka-, puutarha- ja tee-se-itse-ideoita.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs