Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Rautakirja aloittaa SOS-Lapsikylän tukemisen neulomalla villasukkia

Rautakirja aloittaa SOS-Lapsikylän tukemisen neulomalla villasukkia

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2011 klo 11:30
Julkaisija: R-kioski

Rautakirja virittää yhteistyötä SOS-Lapsikylä ry:n kanssa neulomalla jouluksi villasukkia perustamassaan henkilöstön käsityökerhossa. Yhtiö lahjoittaa myös varaamansa joululahjarahat SOS-Lapsikylälle.

– Avun tarvitsijoita on sekä lähellä että kaukana. Viime vuonna, Rautakirjan täyttäessä 100 vuotta, R-kioski toteutti World Visionin kanssa kampanjan, jonka tuotoilla saatiin Minniyan kylään Sri Lankaan puhdas vesi. Nyt päätimme lähteä tukemaan lähellä meitä olevia lapsia ja nuoria SOS-Lapsikylän kautta, Rautakirjan toimitusjohtaja Hellevi Kekäläinen kertoo.

Rautakirja lahjoittaa SOS-Lapsikylälle henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden joululahjoihin sekä joulukorttien painatukseen aiotun rahasumman. Henkilöstö voi osallistua SOS-Lapsikylän tukemiseen myös varta vasten perustetussa sukkaklubissa tai lähettämällä valmistamiaan neuleita yhteiseen lahjapottiin. 

– Rautakirjalla on toimintaa kautta maan, ja tällä tavoin kaikki pääsevät mukaan tukemaan lastensuojelua. Olemme jo vastaanottaneet muun muassa 14 paria sukkia, lapaset ja huivin. Käytämme sukkiin tuttua, suomalaista Novitan 7 Veljestä -lankaa. Kokeneimmat neulojat ehtinevät saada kahdet sukat valmiiksi kerhossa ennen joulua, Kekäläinen arvioi.

 

SOS-Lapsikylä tarjoaa lapsille kodin ja tekee ennaltaehkäisevää työtä

SOS-Lapsikylä on osa maailmanlaajuista, vuonna 1949 toimintansa aloittanutta SOS Children’s Villages -lastensuojelujärjestöä. Se auttaa lapsia, jotka ovat vailla vanhempien turvaa tai ovat vaarassa menettää vanhempansa.

Suomessa SOS-Lapsikylä ry perustettiin vuonna 1962. Sillä on keskustoimisto Helsingissä ja viisi SOS-lapsikylää ympäri maata: Espoon Tapiolassa, Punkaharjulla, Ylitorniolla, Vihannissa sekä Kaarinassa. Lisäksi sillä on nuorisokoti Jyväskylässä, Theraplay-terapia- ja koulutustilat Helsingissä sekä leirikeskus Oravanpesä Pellossa. Rakenteilla ovat korttelikodit Tampereen Vuorekseen ja Marja-Vantaalle.

SOS-lapsikylien toiminta tähtää siihen, että jokainen lapsi voisi kasvaa perheessä rakastettuna, arvostettuna ja turvassa.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Hellevi Kekäläinen, Rautakirja Oy,

puhelin: 0400 457 460, sähköposti: hellevi.kekalainen@rautakirja.fi

Suunnittelu- ja viestintäpäällikkö Lisbeth Kuitunen, Rautakirja Oy,

puhelin: 0400 377 652, sähköposti: lisbeth.kuitunen@rautakirja.fi

 

Liitetiedostot

Rautakirja on kolmessa maassa toimiva kaupan erikoisosaaja, jonka vahvuus perustuu asiakkaiden tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen ja vahvoihin konsepteihin. Rautakirjan liiketoiminnoista R-kioskit palvelevat asiakkaitaan 160 miljoonassa vuosittaisessa myyntitilanteessa. Sen kaupan palvelut -toimiala tarjoaa lisäksi jakelupalvelua sekä myymälämarkkinoinnin koko ketjun. Rautakirjan tunnetuimmat brändit ovat R-kioski ja Lehtipiste. Rautakirja on osa Sanomaa, joka on yli 20 maassa monipuolisesti toimiva vahva eurooppalainen mediakonserni. www.rautakirja.fi www.r-kioski.fi www.lehtipiste.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs